Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-11, 17:33   #260
ela_86
Wtajemniczenie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)

Cytat:
Napisane przez esti87 Pokaż wiadomość
wracam po szkole do domu w dobrym humorze,zapitalam do wątku a tu zamknięte:-P biegne do Nowego a tu takie wiesciAleaa serdeczne gratulacjetwó synuś jest slicznybrawa,ze taka twarda byłas!teraz spełniło się jedno z twoich najskrytszych marzeńniech Wojtus bd dla was największą pociechą! Wywaliło mnie z butów po tej wiadomosci a mówiłam,mówiłam ze jak do końca weekendu któraś się podda to stawiam winko?zapraszam kochane,czas się napić i odstresować!mamy juz 2 maluchów i to takie niespodziewajki
Nie odniose sie do wszystkich Sorki..
Szybka pusciłas srake na forum:-(wczoraj bylam poskładana:-(taki bol jelit i takie fontanny:-(porażka..dzis ranobylook wiec pojechała do szkoly ale bylam n lekkim prowiancie a teraz zjadlamobiad i znow luźna guma:-( w szkole wszystko pozłtwiałam i jak dam rade to jRo tez pojadeto tylko 5 godz.wszystkie laski sie w glowe pukały,ze jeszcze jestem.tak zazdroszcze tego mluszka,ze od jutra zaczynam z tz puf-puf
Mauska wróciła,prezenciki dla Frania,kropelki sab simplex a dla mnie slodycze,duzo słodyczy i sledzie w pomidorachwlasnie wcinam giotto ale juz mysle o tych sledziachNa bank znów bd sraka ale jestem w stanie poświęcic raz kakaowe oko