Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie i spamowanie idzie nam tak dobrze jak gościom podglądanie gwiazd cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-11, 20:17   #2875
jeu
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie i spamowanie idzie nam tak dobrze jak gościom podglądanie gwiazd cz

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Zadzwonił do mnie i powiedział że przemyślał sprawę i zadzwoni do kumpla żebyśmy szli do pubu. Kumpel ponoć też proponował by iść do Niego, tak że jak dalej to będzie proponował to będzie pub i ich mieszkanie Uf.....
Tylko na zastrzyk trzeba będzie przyjść koło 23, bo ma dostawać co 8 h
oo no to super bawcie się dobrze

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
a rozmawiałaś z Nim na spokojnie, że nie masz ochoty? Że może by przełożyć to spotkanie? Awanturą i krzykiem nic nie załatwisz- z moim przynajmniej tak jest. Ale jak spokojnie przedstawię swój punkt widzenia, poproszę o przemyślenie sprawy to całkiem inna rozmowa jest później. Przecież można się dogadać na inny termin czemu tak bardzo Mu zależy żeby to było dzisiaj?
ja SIĘ muszę nauczyć rozmawiać na spokojnie niestety ale jestem despotką niekiedy i często łatwo wyprowadzić mnei z równowagi... i spokojnie umiem rozmawiać dopeiro po jakimś czasie i nie lubię tego w sobie

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny moje plecy....nie moge ani siedziec ani chodzic....o lezeniu nie wspomne...
zadbaj o nie plecy to nie przelewki

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Oby szybko minelo albo MM niech sprawi, ze pasztet zniknie
trochę mi pomógł

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
A ja myślałam, że sama jestem, ostatnio nawet mi łzy poleciały (dlatego tak ostatnio zajadałam smutki) Ja nawet jak wiedziałam, że praktycznie szans niema to się łudziłam, ostatnio codziennie byłam smutna bo testy owulacyjne były negatywne...teraz trafiliśmy w odpowiedni dzień ale bardzo prawdopodobne, że nic z tego bo mogę mieć torbiel Najgorsze, że mam tak samo jak Ty instynkt przyszedł nagle i każda porażka powoduje, że mam ochotę się poddać...
trzymam za Was też
i udanego dnia z TŻtem

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Jak było wczoraj na spotkaniu?
aaa dobrze ale poszliśmy na jedzenie też i alkohol wpadł i w ogóle ale było miło