Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie i spamowanie idzie nam tak dobrze jak gościom podglądanie gwiazd cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-11, 23:29   #2912
blaszok
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie i spamowanie idzie nam tak dobrze jak gościom podglądanie gwiazd cz

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Wróciłam. Nie wiem czy widziałyście, ale cały dzień Was podglądałam nawet czasem się chciałam wypowiedzieć, ale stwierdziłam że będę milczeć dopóki się nie ogarnę. dziś wstałam o 8 i zaczęłam dzień od zdrowego śniadanka. Potem troszkę o siebie zadbałam (jakieś maseczki, paznokcie pomalowałam itp.), a następnie zrobiłam małe zakupy, przygotowałam obiad, posprzątałam pokój i porobiłam jeszcze pare innych rzeczy . Na koniec poszłam biegać (15km). W końcu się ogarnęłam i zrobiłam wszystko tak jak planowałam. Cały dzień byłam w biegu i to mnie cieszy, że zmotywowałam . Z minusów tylko to, że współlokatorka przyniosła mi spory kawałek ciasta na talerzyku (wczoraj robiłyśmy) i nie przyjęła odmowy nie spróbowania, więc zjadłam. ale poza tym ładnie jadłam cały dzień.

Co do meczu to nic tak nie cieszy jak zwycięstwo z ruskimi albo niemcami u mnie na osiedlu wszyscy zaczęli się drzeć po bramkach i głośno jakbym co najmniej na meczu była i po meczu też każdy się darł, śpiewał, w sumie do teraz śpiewają. Historyczne zwycięstwo chociaż dużo szczęścia mieliśmy, nie powiem.

A w ogóle to się dziś wkur.wiłam w realu. Mają jakiś nowy przepis. I ja wszędzie jeżdżę rowerem, więc tam też, no i wzięłam plecak na zakupy. A w sklepie ochroniarze na wejściu że plecaki trzeba w depozycie zostawiać mówię do babki że mam telefon, listę zakupów i portfel i nie będę tego w rękach nosić, bo mają jakiś głupi przepis. Wkurzyłam się i wyszłam. Chciałam kupić krzesło i pare innych rzeczy, a tak to mam to w . Moja noga więcej tam nie postanie.
super dzień
i za bieg duuuuże

lol, to z torebką wpuszczą, a z plecakiem nie? teraz torebki są większe od plecaków, więc gdzie logika? myślę, że sporo osób się wkurzy i więcej do reala nie pójdzie

dziś już trochę lepiej się czuję jutro już powinno być całkiem ok, więc pewnie poćwiczę a teraz naszła mnie ochota na ciepłe mleko i sobie piję pyszka

dobranoc
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora