Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-12, 11:40   #4369
rybcia2309
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
A ja swoj porod bo na początku mial byc naturalny, wspominam strasznie, i nikomu nie życzę takich poloznych lekarza na jakich ja trafilam..... ja jak trafilam z Kubusiem do szpitala do lekarz stwierdził ze rozpoczela sie akcja porodowa.... ktorej tak naprawde nie bylo....
ale jak przebili mi pecherz to musieli dziecko ratowac.... dziewczyny a, slowa jednej z ppołożnych "nie te to nastepne " chodzilo o dziecko one juz chyba wiedzialy ze nic z tego nie bedzie i wtedy odesłali mnie do innego szpitala w innym miescie, a tam do tz lekarz mowi ze po co mnie tu przywiezli jak tu nie ma żadnej akcji porodowej, i tz opowiedzial co zdarzylo sie w poprzednim szpitalu i zabrali mnie na cc. Teraz podobno maja zamknac oddzizl polozniczy....ale ile w tym prawdy
ojj....ciezkie to byly chwile....
Bardzo współczuję jednak jak widać może być gorzej ode mnie w sumie to może byc i gorzej od Ciebie jak dzidziusia nie da się uratować, więc głowa do góry damy rade
Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

U mnie piękna pogoda, świeci słońce i mam nadzieję będzie tak ciepło jak wczoraj, bo wybieramy się na spacer z małym zwiedzaniem

Mam nadzieję, ze z psiakiem będzie w porządku.

Też mam psa i odrobaczam co 3 m-ce i kupuję mu obrożę przeciw pchłom i kleszczom, w sezonie dodatkowo co jakiś czas pipetka na kleszcze

Takie historie porodowe z czasem się zapomina na szczęście, bo inaczej same jedynaki by były

Współczuję Ci.
Który to szpital i lekarz? Napisz mi na priv
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora