Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie i spamowanie idzie nam tak dobrze jak gościom podglądanie gwiazd cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-12, 13:46   #2994
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie i spamowanie idzie nam tak dobrze jak gościom podglądanie gwiazd cz

Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
Tż mnie wczoraj zastrzelił, ale w takim pozytywnym sensie
siedzieliśmy sobie u niego i gadaliśmy o ślubie, przyszłości itd., tak zupełnie na luzie. mamy odmienne zdania na niektóre tematy i lubimy sobie czasem to przedyskutować, bo jeśli kiedyś przyjdzie czas na ślub to nie chcielibyśmy się o niego żreć no i w pewnym momencie zaczęliśmy gadać ile chcielibyśmy mieć dzieci. on powiedział, że troje, ja że dwoje, a nad trzecim musiałabym się mocno zastanowić na to on nagle "a może trzecie zaadoptujemy? przecież każde dziecko powinno mieć rodzinę."
nie wiem dlaczego, ale tak mnie to rozwaliło, że nie wiedziałam co powiedzieć, tylko się rozpłakałam
Mój też mówi o "ewentualnej" adopcji ma styczność na co dzień z takimi dziećmi, więc jest wrażliwy na tym punkcie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
bo zacytowałaś mnie ale podpis jest że Anulciaka
Faktycznie nawet nie zauważyłam

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
naszą też chyba znowu zapchało no ale ile by widziała tyle by żarła a wie że później będzie kwiczeć
Jak to świnia
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora