Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie i spamowanie idzie nam tak dobrze jak gościom podglądanie gwiazd cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-12, 14:07   #3002
majka5908
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie i spamowanie idzie nam tak dobrze jak gościom podglądanie gwiazd cz

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Na imprezie było fajnie. Byliśmy u mojej nowej ulubionej koleżanki i Jej faceta Nie poszliśmy w ogóle na miasto Boskie mają to mieszkanie, normalnie tak mi się podoba że Niby "tylko" 10m kw większe niż nasze, ale wygląda na na prawdę spooore i ma taki fajny układ i pięknie urządzone (przybyło kilka mebli od naszej ostatniej wizyty)
Oglądaliśmy mecz (założyliśmy z mężem takie same czerwone t-shirty z orłem- które zostały nam z Euro 2012, dla beki- przynajmniej nie musiałam się martwić o strój ) ale tak nam się fajnie gadało że w końcu ktoś powiedział: "Ej jest 1:0 dla Polski" i wszyscy szok Drugą bramkę już przeżywaliśmy z "darciem"
Przyjechał jeszcze mój "mąż nr 2" z żoną i ciągle mi gadał że mam ładne skrzydełka (o orła na cyckach chodziło)
Na zastrzyk dla kota zawiozła nas znajoma (ta, którą "swatamy" z P) bo nie piła, tak że szybko się odbyło i wróciliśmy (P pojechał z nami i coś tam próbować działać w samochodzie jak czekali pod blokiem ).
Oczywiście mój TŻ z kumplem się uśpili koło siebie- standard a M bardzo chciała abyśmy zostali u nich na noc No ale jakoś doszliśmy domieszkania- chłopaki wężykiem,ja trzymałam fason
Dziś śniadanko im robiłam, teraz sobie grają w PS
Czyli kolejna udana impreza Super

Anns i co teraz? Masz cos do jedzenia wogole?

Grape ja tez mam jutro wolne i nadzieje, ze sie wyspie
majka5908 jest offline Zgłoś do moderatora