2014-10-12, 13:39
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Poczucie bezpieczeństwa
Odpowiadając na główne pytanie-dla mnie bezpieczeństwo ze strony partnera to w 100% definicja podana przez Tyene.
Cytat:
Napisane przez Mijanou
Zresztą nie da się porównać seksu z partnerem (który jest nie tylko tańcem ciał ale też komunią dusz) do przypadkowego zaspokojenia popędu.
|
nie wiem, czy powinnam wypowiadać się na temat na którym się nie znam, ale też myślę, że seks bez miłości musi być beznadziejny i serio nie wiem po co takie coś w ogóle ludziom.
Cytat:
Napisane przez TomaszTerliczan
Czego więc szuka niezależna kobieta w mężczyźnie?
|
Tego co najważniejsze w życiu czyli miłości, później dzieci
Poza tym osobiście nie znam młodych kobiet mających stan finansowy pozwalający na utrzymanie i własne mieszkanie, więc wydaje mi się to trochę nierealne lub b. rzadkie co napisałeś Autorze o zarobkach. Co do wyjazdów, może niepopularne co powiem, ale uważam że odkąd jesteśmy w poważnym związku, tym bardziej rodzinie czas wolny i wyjazdy tylko i wyłącznie z bliskimi. Ale to mój pogląd i nie każdy musi się zgadzać rzecz jasna.
Co do przyjaźni-uważam za wspaniały (idealny) związek, kiedy chłopak poza byciem partnerem w związku, seksualnym byłby także najlepszym przyjacielem. Wtedy to byłby związek marzenie, bo łączy najważniejsze uczucia dla każdego człowieka-miłość i przyjaźń, czyli sferę fizyczną i porozumienie dusz. Nie mogłoby być lepiej
Edytowane przez 201703061208
Czas edycji: 2014-10-12 o 14:35
|
|
|