Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poczucie bezpieczeństwa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-12, 13:39   #10
201703061208
Konto usunięte

Dot.: Poczucie bezpieczeństwa

Odpowiadając na główne pytanie-dla mnie bezpieczeństwo ze strony partnera to w 100% definicja podana przez Tyene.
Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Zresztą nie da się porównać seksu z partnerem (który jest nie tylko tańcem ciał ale też komunią dusz) do przypadkowego zaspokojenia popędu.
nie wiem, czy powinnam wypowiadać się na temat na którym się nie znam, ale też myślę, że seks bez miłości musi być beznadziejny i serio nie wiem po co takie coś w ogóle ludziom.
Cytat:
Napisane przez TomaszTerliczan Pokaż wiadomość
Czego więc szuka niezależna kobieta w mężczyźnie?
Tego co najważniejsze w życiu czyli miłości, później dzieci
Poza tym osobiście nie znam młodych kobiet mających stan finansowy pozwalający na utrzymanie i własne mieszkanie, więc wydaje mi się to trochę nierealne lub b. rzadkie co napisałeś Autorze o zarobkach. Co do wyjazdów, może niepopularne co powiem, ale uważam że odkąd jesteśmy w poważnym związku, tym bardziej rodzinie czas wolny i wyjazdy tylko i wyłącznie z bliskimi. Ale to mój pogląd i nie każdy musi się zgadzać rzecz jasna.
Co do przyjaźni-uważam za wspaniały (idealny) związek, kiedy chłopak poza byciem partnerem w związku, seksualnym byłby także najlepszym przyjacielem. Wtedy to byłby związek marzenie, bo łączy najważniejsze uczucia dla każdego człowieka-miłość i przyjaźń, czyli sferę fizyczną i porozumienie dusz. Nie mogłoby być lepiej

Edytowane przez 201703061208
Czas edycji: 2014-10-12 o 14:35
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując