2014-10-12, 19:46
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Cytat:
Napisane przez Limonka1987
Ajajaj! To musi być bardzo bolesne... Życzę dużo zdrowia!
Aż trudno uwierzyć, że Emi jest z nami już pół roku! Jak ten czas leci...
Też macie wrażenie, że przy małym dziecku każdy miesiąc (ba! każdy dzień!) jest wydarzeniem na skalę światową?
Aż dziw, że CNN nie raportowało o jej pierwszym uśmiechu, pierwszym obrocie na brzuch czy pierwszym zębie!
Emilka nauczyła mnie celebracji chwil. Codziennie odkrywam coś nowego i zachwycam czymś, co dla innych może być błahe. Jednocześnie przełamałam swą niechęć do codziennej rutyny, bo Emilka nie zna czegoś takiego jak rutyna. Każde nowe doznanie jest witane radością, zdziwieniem czy zniecierpliwieniem.
Nie wiem teraz jak tyle lat mogłam żyć bez niej...
|
dziękuje bardzo
Najlepsze życzenia dla Emilki Odkąd jest z nami Oski wszystko się zmieniło. To prawda cieszą nas rzeczy które innym wydawałyby się głupie, mało istotne.
Cytat:
Napisane przez TynkaG
A nie ma marudzenia. Chwalimy sie wszystkim, nawet miękką kupką, jeśli była twarda... 
|
hahaha dzięki 
Cytat:
Napisane przez alwa
:
Mara zdrówka życzę. Będziesz jakoś to leczyć?
|
Dzięki. Ogólnie bardziej powinnam zastanowić na zabiegiem.
Cytat:
Napisane przez monkaa321
Wspolczuje 
|
Dziękuje 
Cytat:
Napisane przez Ela87
No i widzisz masz się czym chwalić, np tym, że Twoje dziecko jakieś zacofane jak moje 
Tzn moja siedzi stabilnie, ale siedzi stabilnie już od dwóch miesięcy i niczego nowego się nie nauczyła. Nie podnosi tyłka, nie próbuje się czołgać i nie ma zębów 
|
Dobra to jeszcze jedno Oskiemu zaczęły włosy rosnąć w końcu
|
|
|