2014-10-13, 09:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Cytat:
Napisane przez Indra83
Parę dni temu mojemu tacie sąsiad zarysował auto i uciekł, na szczęście znajoma,która ma balkon od strony parkingu była na papierosie i widziała. Ojciec wściekły, bo sąsiad zza ściany, tata mu żonę kiedyś wiózł do szpitala jak rękę złamała, a teraz zwiał tak bezczelnie, do kościoła pojechał się modlić.
|
Sąsiad ? to jeszcze nic..nam kiedyś kuzynka moja zarysowała samochód, o czym poruszony z nią został temat przez tel. po incydencie, bo odjechała z miejsca (twierdząc potem że nic nie czuła), jej partner wkroczył do akcji i stwierdził, że u nich na aucie nic nie widać i niemożliwe żeby ona to zrobiła...i na tym się skończyło, kontaktu w zasadzie ze sobą nie mamy....
...z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu...sprawdza się chyba w każdej rodzinie 
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------
Cytat:
Napisane przez magdula87
Mi nie odpisuje od 2.10  mimo wielu już maili
|
czyli dobrze pamiętałam, że to Ty 
przykra sprawa :/ jak mnie wkur.....takie firemki...co to za podejście do klienta byle tylko sprzedać, a potem to już niech klient sobie radzi...
zastanawia mnie jeszcze fakt, że w aukcji napisane jest że gwarancja 24 lub 36 m-cy. Wiedząc że producent Camarelo daje 12 m-cy zapytałam ich mailowo jaka jest gwarancja, odpisali że 24 m-ce... a w papierach od producenta rzeczywiście pisze 12 m-cy....wynika z tego że kolejne 12 powinien sprzedający dać (może coś jak rękojmia)...ale już widzę co by było gdyby....
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------
Cytat:
Napisane przez LolaMontez
Taki Emeriten-gang jest najgorszy, nigdzie sie dziadom nie spieszy a żeby przepuścić w kolejce bos ie człowiek No spieszy do pracy. Czy np jest w ciazy to nieeeeee ale to przecież Ci młodzi teraz tacy niewychowani...
Zrosty? Aco Ty ćpasz nałogowo? Pewnie nie potrafiła ponrac i żyła pękła dlatego bardzo boli siniak sie robi. Mnie tak jedna baba pobiera i mówi co sie ze mną dzieje bo mam kruche żyły i pękają a to niedobrze, szkoda ze tylko jak ona pobiera to sie tak dzieje 
|
podoba mi się to okreslenie
|
|
|