Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-13, 10:33   #684
sloneczko_1201
Zadomowienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)

Kurcze tyle tu o jedzeniu, że muszę się ruszyć i coś zjeść nie wiem czy w tym wypadku coś z mojej lodówki mnie zadowoli...

Mnie to jeszcze w tej ciąży nikt nigdzie nie przepuścił! Ani w sklepie, ani w labie, ani nigdzie! Kiedyś w biedronce nawet mój mąż chciał kogoś przepuścić co stał za nami, bo ma tylko 2 rzeczy, a ja się wkurzyłam i mu przypomniałam, że jestem w ciąży! A w Auchanie to stałam ostatnio w takiej długiej kolejce, że szkoda gadać, a kasa pierwszeństwa to wogóle była zamknięta.
Jutro rano jadę do labu na pobranie, ale nie liczę na kulturę, bo ostatnio to siedziała baba a obok jej siatki, ale miejsca nie zrobiła!

Paulina ja bym się jeszcze gdzieś przeszła z tą rwą może jednak jest jakiś sposób, żeby Ci ulżyć w tym bólu, bo samopoczucie przecież też wpływa na maluszka.

Ja to czuję, że przenoszę, albo właśnie 1.11 jak tak bardzo nie chcę to tam trafię, na halloween nawet nie liczę. Już się śmieje, że idę liście grabić, albo wszystkie samochody umyję, bo okien nienawidzę myć. W czwartek kończę 38 tc, a tu nic żadnych przepowiadaczy, czopów... a tak mnie lekarz straszył byle do 34 tc.

Razem możemy więcej...
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora