2014-10-13, 13:03
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2
Cytat:
Napisane przez ojustyna
czytam tak to wszystko sobie i płacze bo ja dla mojego dzidziusia nic jeszcze nie mam ;( u was już wózki powybierane i pokupowane, zazdroszcze tego, mebelki i ubranka a ja nie mam gdzie tego składować  mieszkanie w gruzach remont totalny, narazie tylko elektryka i hydraulika zrobione i wszystko po kosztach, mąż z bratem sami wszystko robią i tak to poooowoli idzie, że zaczynam wątpić czy do porodu się wyrobią
|
nie jesteś sama, co nic nie ma, ja co prawda zakupiłam pierwsze ciuszki, zdjęcie wstawiłam, a oprócz tego nic nie mam, nawet nie oglądałam, mamy jeszcze czas spokojnie ja planuję wybór wózka itp dopiero po Nowym Roku. Na pewno będą się starać, żeby zdążyć Ty się tym staraj nie martwić
---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------
Cytat:
Napisane przez meganka18
U nas sytuacja wyglada następująco : jeszcze kilka dni zostaniemy .
Częste oddawanie moczu musi zostać zdiagnozowane - jutro maja mi powtarzać badanie .
Miałam dzis badanie ginekologiczne - w czasie badania dostałam lekkiego krwawienia - najprawdopodobniej winowajca jest szyjka która dzis miała ok 2,5 cm ( w środę 3,2 cm )
Dostałam zastrzyk z nospy- leki na mocz i dalej Duphaston ...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Niech się tam Wami opiekują najważniejs ze, że jesteś pod fachową opieką i fajnie, że nie zapominasz o nas:P
|
|
|