Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brąz ZIMNY czy POPIELATY. część II - wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-13, 16:23   #3686
Weronisia
Zakorzenienie

Dot.: Brąz ZIMNY czy POPIELATY....czescII -wątek zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
dzieki dzieki
Wróciłam własnie z hutrowni fryzjerskiej, niestety nie maja Goldwela tam gdzie byłam cholera, tyle zachodu z włosami

Po wczorajszej dekolorce na głowie mam to w rzeczywistości kontrast miedzy góra a dołem jest mocniejszy.
Obsługa w Hurtowni ocenila dół na poziom 4,7 hmmmm mnie sie wydaja jaśniejsze, nawet jak przykładałam do próbnika to mi na poziom 4 nie wygladały
Nie wiem czy ruszać je jeszcze dekolorem bo moim naturalnym kolorem jest ciemny brąz, wiec czy jest sens??
Jeśli twoje włosy wyglądają tak jak na zdjęciu to ja bym je oceniła na poziom 5, a nawet w stronę 6 Sam kolor jest bardzo ładny. Skoro jest duża różnica między górą a dołem, to dobrze by było gdybyś jeszcze rozjaśniła ten dół. Szkoda by było tej rozjąsnionej góry przyciemniać, skoro juz tak ci się udało zdjąć farbę.
Widzę wyraźnie, że kolor jest ciepły, rudawy. To normalny odcień po dekoloryzacji. A to oznacza, że nie masz co kombinowac i możesz na to nałożyć tylko naturę. Jeśli będziesz próbowała położyć na to cos innego, co ma ochłodzić kolor, to wyjdzie ci glon. A glona jest bardzo ciężko zafarbować. Jeśli po 7/0 nie będzie ci się podobać, bo nadal będzie za ciepło, to dopiero następnym razem możesz nałożyć farbę z 1 lub 2 po przecinku np. 7/1 czy 6/1, 6/21 itp.

Może zrób od połowy włosów dekoloryzację jeszcze i potem nałóż 7/0, ale musi to być dobra farba, najlepiej z amoniakiem, żeby się nie wypłukiwała. Polecam ci Wella Koleston bo to jedyna z której jestem zawsze zadowolona. Niektóre osoby chwalą sobie również profesjonalną Londę oraz Inebrya.

Edytowane przez Weronisia
Czas edycji: 2014-10-13 o 16:26
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując