Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pedagodzy, studentki i studenci pedagogiki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-25, 12:01   #6
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Pedagodzy, studentki i studenci pedagogiki

Cytat:
Napisane przez kamilciaop Pokaż wiadomość
hejj...własnie u mnie na toku bardzo duzo osob wybralo pedagogike opikunczo wychowawcza...tez sie nad tym zastanawaialam ale blizsza mi jest praca socjalna...ale fakt jest taki ze u mnie na uczelni zostane chyba dinozaurem tej specjalnosci bo od nowego roku akademickiego przestaje ona istniec a na jej miejsce wchodzi o ile sie nie myle cos z pedagogika pracy zwiazane...
Pozdrawiam
U nas na uczelni są do wybrania 3 specjalności: ped. opiekunćzo- wychowawcza, praca socjalna i poradnictwo. Najwięcej osób jest właśnie na opiekuńczo- wychow., troche mniej na pracy socjalnej, a poradnictwo wybrało tylko kilku studentów i od przyszłego roku akademickiego zamykają tą specjalność. I się nie dziwie bo nie wiadomo nawet co po tym robić.
Od początku wiedziałam, że tylko ped. opiekuńczo- wychow. wchodzi w grę, a utwierdziłam się w tym przekonaniu po praktykach w MOPR- kompletnie mnie nie interesuje praca socjalna. Ale wiadomo każdego kręci coś innego. Trzeba po prostu wybrać to w czym się czuje najlepiej i co by się chciało w przyszłości robić

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2007-07-25 o 12:03 Powód: literówka
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując