2014-10-14, 19:49
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tyłki wciąż wielkie mamy i o życiu rozmawiamy! Część 2.
Cytat:
Napisane przez Kretka666
Mój TŻ używa 
|
Iiiii? 
Cytat:
Napisane przez kiss of night
Ja mam tonik, ale leży w którymś pudle. 
|
To niekoniecznie mi pomaga.
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;48527826]Bez bicia przyznaję, że nawet nie widziałam tej serii na oczy. 
Ja aktualnie używam jedynie toniku Iwostin Purritin i olejku z Alterry. Krem Hydro z Alterry używam sporadycznie, co parę dni, bo okazał się zbyt ciężki do codziennego stosowania. Ale dobrze sobie radzi z łokciami i przesuszonymi dłońmi. Także tego... nadal poszukuję kremu. [/QUOTE]
Staruszka w końcu jesteś, masz prawo niedowidzieć. 
Cycki mi już opadają z tą moją cerą, ale muszę przyznać, że to moja wina, bo nie po drodze mi było do sklepu po ukochane, odpowiednie kosmetyki, więc zostałam i bez żelu do mycia i bez kremu. (Żel zastąpiłam płynem Facelle, a krem maseczkami.. )
I tym oto sposobem dorobiłam się podskórnych nieprzyjaciół, nieprzyjaciół wychodzących na zewnątrz pod postacią czerwonych kraterów i zaskórniki też mnie odwiedziły.
Jutro kupię z tej serii pastę oczyszczającą, żel normalizujący i tonik zwężający pory. Poza tym wracam z podkulonym ogonem do Alantanu Dermoline, który jako jedyny idealnie nawilża moją skórę bez zapychania, przetłuszczania i przy okazji nadaje się pod makijaż.
Po cichu liczę, że doprowadzę pysk do ładu, bo patrzeć na siebie nie mogę.
|
|