Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-15, 08:41   #1192
ela_86
Wtajemniczenie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)

[QUOTE=Frau Gizela;48531511]Czosnek też daje radę. Ja najbardziej lubię właśnie przyłożyć go do pęcherzyka nim pęknie. Im szybkiej tym lepiej. No a jak już jest wykwit to wtedy chlorocyclinum ale jest na receptę i nie wiem czy można w ciąży.

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość

koty są trudniejsze niż dzieci ;brzydal:

to się nie dzieje naprawdę, powiedz, że nie. Jak tak można?

Serio, słów brak. Tylu oszukanych ludzi ;-(

to dobrze, ze choć gbs ujemny ;-* Ela, musisz być dobrej myśli. Zuzia się nie urodzi z ospą. Nie i koniec! :-*

Niech się Jaś kuruje i Ty trzydziestolecie, bo macie w domu istny szpital. Tż chociaż jest na miejscu teraz czymusisz ze wszystkim sama? Pisałaś coś, że u rodziców jesteś, to przynajmniej tyle.

Ja wczoraj byłam na mega krótkiej wizycie. Pobranie na gbs, wszystko pozamykane, na usg tylko widziałam pracę serca- pięknie się ten mięsień rusza i mnie znów dopadły smuty. Byłam wczoraj na zakupach i kupiłam mnóstwo rzeczy- dla M.najwięcej, dla tż dla małej też,ale dla siebie nic. I tak mi się smutno zrobiło.

Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dla wszystkich dobry albo i lepszy!
Dzieki
Tz w delegacji dlatego do rodziców przyjechalam
Myslslm ze rano lekarza zalatwie to przyjmuje od 13 jak na zlosc... dobrze ze zadzwonilam zanim pojechalam...