Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-15, 19:51   #503
lekkaatletka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Lekarz fantastyczny.
Jeszcze robimy test pappa z krwi,ale z dzidzia wszystko ok,az za bardzo bo badanie trwalo 40min bo sie tak wiercila i jednego parametru nie udalo sie zmierzyc.
Oboje jak zaczarowani patrzylismy w ekran u sluchalismy serduszka.
Cieszę się że wszystko dobrze Pappa Cię uspokoi jak mnie i Malinkę, a przepływy to i u mnie było ciężko zmierzyć bo się wierciło dzieciątko.
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Szybko zleci

Ja mam już jutro genetyczne i zobacze dzidzi !!!! jupi czekam jak na szpilkach na 16
kciukasy!
Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Kurcze jeszcze zapomniałam dopisać CRP mi spadło podali mi antybiotyk na te zapalenie dróg moczowych. Teraz już będzie lepiej.

MORI- czytałam, żen i ty w szpitalu więc zaciskam za was kciuki *
Jak dobrze, że już Cię lada dzień puszczą. A miałaś jakieś objawy tego zapalenia dróg moczowych?
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
dawaj mi soku
Proszę
Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
Wlasnie mi uswiadomilyscie, ze nie mialam robionej bety w tej ciazy ani razu... Ciekawe dlaczego.
Ja też nie miałam, jak zrobiłam 3 testy z apteki, to juz czekałam na wizytę u lekarza w 6 tyg. żeby potwierdził.
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ja chętnie wpadam na soczek
Ja z TŻ się śmiałam że na genetycznym jak przestawił na 4D widzieliśmy siusiaka. Ale lekarz nie potwierdził
ależ proszę
a z tymi siusiakami w tym momencie ciąży to jest ciekawa sprawa - wczoraj znalazłam foto jak się rozwijają narządy płciowe dziewczynki i chłopca to normalnie nie do rozróżnienia te obrazki na górze to 12 tydzień, a na samym dole zdaje się 18 tydzień i dopiero coś widać:
Po lewej chłopiec a po prawej dziewczynka

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
ja pozazdrościłam soku i też zrobiłam, taki sam, a co:P zgapiłam:P:P

Soczek był ekstra nie?
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Z teściami? wow, a humor poprawili czy udawałaś, że śpisz?

Dobrze, że już lepiej z wynikami

Tak jest Ja robiłam bo nie było wiadomo, czy jestem w ciąży i gin na usg zapisał na "za tydzień" a ja bym umarła więc zrobiłam jak najszybciej się dało

Ja też nie byłam z TŻetem, pracuje od rana a mi tylko na rano pasuje... W każdym razie na połówkowe to już go zmuszę niech wolne bierze. A jak nie, to nawet zdjęcia usg nie zobaczy o!

Ogórki są pycha A później zagryźć krówką

Soniuska
jak dobrze, że z dzidzią dobrze

Ja mam takie przeczucie, że u mnie siedzi panna w brzuchu, że aż nie potrafię inaczej o tym maleństwie myśleć, jednak nigdy nie miałam rozwiniętej intuicji i boję się, że jak będzie chłopiec, to się rozczaruję, i będę mieć wyrzuty sumienia, że tak bardzo chciałam dziewczynkę...

Ech, skomplikowane są emocje w ciąży

Ja mam takie same emocje jak Ty, identyczne, nie mówię na głos, żeby się nie nastawiać, nie nakręcać, staram się o tym nie myśleć...
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora