2014-10-15, 19:51
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III
Cytat:
Napisane przez soniuska
Lekarz fantastyczny.
Jeszcze robimy test pappa z krwi,ale z dzidzia wszystko ok,az za bardzo bo badanie trwalo 40min bo sie tak wiercila i jednego parametru nie udalo sie zmierzyc.
Oboje jak zaczarowani patrzylismy w ekran u sluchalismy serduszka.
|
Cieszę się że wszystko dobrze Pappa Cię uspokoi jak mnie i Malinkę, a przepływy to i u mnie było ciężko zmierzyć bo się wierciło dzieciątko.
Cytat:
Napisane przez rosarioV
Szybko zleci
Ja mam już jutro genetyczne i zobacze dzidzi !!!! jupi czekam jak na szpilkach na 16 
|
kciukasy!
Cytat:
Napisane przez _Madison_
Kurcze jeszcze zapomniałam dopisać CRP mi spadło  podali mi antybiotyk na te zapalenie dróg moczowych. Teraz już będzie lepiej.
MORI- czytałam, żen i ty w szpitalu więc zaciskam za was kciuki  *
|
Jak dobrze, że już Cię lada dzień puszczą. A miałaś jakieś objawy tego zapalenia dróg moczowych?
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
dawaj mi soku 
|
Proszę 
Cytat:
Napisane przez ametty
Wlasnie mi uswiadomilyscie, ze nie mialam robionej bety w tej ciazy ani razu... Ciekawe dlaczego.
|
Ja też nie miałam, jak zrobiłam 3 testy z apteki, to juz czekałam na wizytę u lekarza w 6 tyg. żeby potwierdził.
Cytat:
Napisane przez cashmere
Ja chętnie wpadam na soczek
Ja z TŻ się śmiałam że na genetycznym jak przestawił na 4D widzieliśmy siusiaka. Ale lekarz nie potwierdził 
|
ależ proszę
a z tymi siusiakami w tym momencie ciąży to jest ciekawa sprawa - wczoraj znalazłam foto jak się rozwijają narządy płciowe dziewczynki i chłopca to normalnie nie do rozróżnienia te obrazki na górze to 12 tydzień, a na samym dole zdaje się 18 tydzień i dopiero coś widać:
Po lewej chłopiec a po prawej dziewczynka 

Cytat:
Napisane przez Koperco
ja pozazdrościłam soku i też zrobiłam, taki sam, a co:P zgapiłam:P:P
|
Soczek był ekstra nie?
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21
Z teściami? wow, a humor poprawili czy udawałaś, że śpisz?
Dobrze, że już lepiej z wynikami
Tak jest  Ja robiłam bo nie było wiadomo, czy jestem w ciąży i gin na usg zapisał na "za tydzień" a ja bym umarła  więc zrobiłam jak najszybciej się dało
Ja też nie byłam z TŻetem, pracuje od rana a mi tylko na rano pasuje... W każdym razie na połówkowe to już go zmuszę niech wolne bierze. A jak nie, to nawet zdjęcia usg nie zobaczy o!
Ogórki są pycha  A później zagryźć krówką
Soniuska jak dobrze, że z dzidzią dobrze
Ja mam takie przeczucie, że u mnie siedzi panna w brzuchu, że aż nie potrafię inaczej o tym maleństwie myśleć, jednak nigdy nie miałam rozwiniętej intuicji i boję się, że jak będzie chłopiec, to się rozczaruję, i będę mieć wyrzuty sumienia, że tak bardzo chciałam dziewczynkę...
Ech, skomplikowane są emocje w ciąży 
|
Ja mam takie same emocje jak Ty, identyczne, nie mówię na głos, żeby się nie nastawiać, nie nakręcać, staram się o tym nie myśleć...
|
|
|