2014-10-16, 00:55
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sperma w ustach , połykanie spermy , smak spermy
Cytat:
Napisane przez Blue789
Hej dziewczyny, niedawno przełamałam się, żeby spróbować połknąć spermę, za sobą mam 4 podejścia, z czego dwa nieudane. Chodzi o to, że strasznie krztuszę się spermą i leci mi jakby do złej dziurki. Przez to się odsuwam od chłopaka i niestety nici z połykania. Zapach i smak spermy mi nie przeszkadza, więc to nie o to chodzi. Możecie mi może powiedzieć, czy to może być np. kwestia pozycji w jakiej to robię albo ułożenia języka?
|
Nie napisałaś w jakiej pozycji to robisz także nie wiem to już raczej zależne od osoby,ja tylko raz się krztusiłam a właśnie przez to,że czułam drapanie w gardle i nagłą potrzebę kaszlu przy wytrysku.
Ja polecam najpierw pozwolić facetowi dojść a później to połknąć albo połykać na dwa czy trzy razy bo może to być kwestia tego,że próbujesz połknąć całość a jest tego za dużo albo łykasz po kilka łyków gdy tylko wyleci sperma.
Mi pasuje najbardziej pozycja w której penis ułożony jest prostopadle do moich ust(facet stoi),parę razy zdarzyło się łykać kiedy On leżał na płasko a ja byłam jakby nad Nim,wtedy nie ma jak się zakrztusić bo najpierw trzeba spermę złapać a potem wypić :P
Cytat:
Napisane przez SmialyPrawiczek
najlepiej penisa wlozyc jak najdalej żeby wszystko wprost trafiło do gardła
|
Sorry ale to kiepska rada bo kiedy dziewczyna już się krztusi to dodatkowo odetnie jej dobry dopływ powietrza.
|