Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sperma w ustach , połykanie spermy , smak spermy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-16, 00:55   #2164
kikunga
Zadomowienie

Dot.: Sperma w ustach , połykanie spermy , smak spermy

Cytat:
Napisane przez Blue789 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, niedawno przełamałam się, żeby spróbować połknąć spermę, za sobą mam 4 podejścia, z czego dwa nieudane. Chodzi o to, że strasznie krztuszę się spermą i leci mi jakby do złej dziurki. Przez to się odsuwam od chłopaka i niestety nici z połykania. Zapach i smak spermy mi nie przeszkadza, więc to nie o to chodzi. Możecie mi może powiedzieć, czy to może być np. kwestia pozycji w jakiej to robię albo ułożenia języka?
Nie napisałaś w jakiej pozycji to robisz także nie wiem to już raczej zależne od osoby,ja tylko raz się krztusiłam a właśnie przez to,że czułam drapanie w gardle i nagłą potrzebę kaszlu przy wytrysku.
Ja polecam najpierw pozwolić facetowi dojść a później to połknąć albo połykać na dwa czy trzy razy bo może to być kwestia tego,że próbujesz połknąć całość a jest tego za dużo albo łykasz po kilka łyków gdy tylko wyleci sperma.
Mi pasuje najbardziej pozycja w której penis ułożony jest prostopadle do moich ust(facet stoi),parę razy zdarzyło się łykać kiedy On leżał na płasko a ja byłam jakby nad Nim,wtedy nie ma jak się zakrztusić bo najpierw trzeba spermę złapać a potem wypić :P

Cytat:
Napisane przez SmialyPrawiczek Pokaż wiadomość
najlepiej penisa wlozyc jak najdalej żeby wszystko wprost trafiło do gardła
Sorry ale to kiepska rada bo kiedy dziewczyna już się krztusi to dodatkowo odetnie jej dobry dopływ powietrza.