2014-10-16, 09:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!
Fela olejujesz dalej paznokcie? Mam ostatnio wrażenie, że moje paznokcie są jakieś "suche" Ale oczywiście zapominam je naolejować na noc... 
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------
Cytat:
Napisane przez paulownia
To juz sie uspokoilam, bo myslalam ze przesadzam  a moje kosmetyki wlosowe zajmuja wierzch szafki w lazience, kilka nowszych mam schowanych w kuchni  i jak skoncze cos starszego to wyciagam nowsze i dyskretnie upycham z tylu  TZ juz od dawna nie komentuje, ale i tak chyba mysli ze mam bzika. Polproduktow juz nie zamawiam  a oleje kamufluje w kuchni, zawsze mozna powiedziec ze to do salatek  .
Do etapu pudel jeszcze nie doszlam .
|
Kwestia czasu To się dzieje tak szybko, że nawet nie zauważysz kiedy zaczniesz pudła do domu znosić 
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------
Ja jak wczoraj powiedziałam TŻtowi, że od czasu pamiętnej wizyty w DM nie kupiłam żadnego szamponu to nie chciał mi uwierzyć
|
|
|