2014-10-16, 14:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Witam wszystkie lutowe mamusie. Podczytuję Was od dłuższego czasu i nigdy nie mogłam się odważyć, aby się przyłączyć do Was . Jesteście już mi tak bliskie... 
Także jestem mamusią lutową, jestem w 21 tc, jutro już będzie 22 tc. Termin porodu mam na 27 luty. Mój lekarz trzy raz potwierdził, że będzie chłopczyk... więc chyba będę miała chłopczyka . Ostatecznie zobaczymy na USG połówkowym, które będzie za dwa tygodnie.
Wcześniej pisałyście o kombinezonach. Nie wiem za jakimi się rozglądać. Czy za kombinezonami z ciepłego, grubego polaru, czy może za normalnymi alla zima czy jesień. Odnośnie do kwasów DHA ja łykam także Pregna, ale 250 mg. I chyba za mało, ryby jem rzadko. Nie przepadam za nimi 
Dwa tygodnie temu miałam kłucie w szyjce macicy, właśnie takie jak opisujecie. Później zobaczyłam trochę krwi na bieliźnie. Spanikowałam i pojechałam odrazu do mojego ginekologa, który pobrał wymaz i co się okazało rozwinęła się paskudna bakteria w szyjce . Właśnie skończyłam przyjmować antybiotyki.
Na początek trochę się rozpisałam Witam Was jeszcze raz i także chcę dołączyć do Waszego grona
|
|
|