2014-10-16, 17:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorrrące i pikantne rozmówki przy robótkach odcinek 26!
Basia 
Agata w sumie od wszystkiego gdziekolwiek może się kuku zrobić, więc jakby na to patrzeć, to człowiek nawet by się nie mył ale wiadomo, że każdy inaczej reaguje i jak coś by było nie tak, to się przestaje używać. a swoją drogą złe opinie ludzie wystawiają o wiele chętniej, niż dobre jantar i tak ma bardzo wysokie słupki na plus.
tak przy okazji, to najbardziej niezrozumiałe dla mnie są jednak te odżywki do rzęs, które zawierają bimatoprost - lek na jaskrę a głupie (bo inaczej tego nie nazwę) dziewczyny nakładają to sobie, bo rzęsy są po tym piękne. to dopiero jest chore, przecież nie ma bata, żeby to z linii rzęs nie emigrowało do oczu i nie rozumiem, jak można ryzykować nie wiadomo jakimi skutkami ubocznymi, byle mieć piękne rzęsy, a zdrowiem oczu zupełnie się nie przejmując.
dzwoniła do mnie królewna z wykluczenia społecznego, że jakiś pracodawca się znalazł, ona nie wie teraz co i jak, ale pracownika biurowego chcą i czy może wysłać moje cv, a jak na rozmowę się zakwalifikuję, to jutro do 9:30 będzie dzwonić. jak to się ożywiła nagle, jak terminy projektu jej się koło palą 
a ze szkoły, co byłam tydzień temu nie dzwonili, choć sekretarka mnie zapewniała, że niezależnie od decyzji będzie dzwonić
|
|
|