Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kocham Cię !
Wątek: Kocham Cię !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-16, 17:25   #2
KiniaaxD
Rozeznanie

Dot.: Kocham Cię !

Cytat:
Napisane przez boo tak Pokaż wiadomość
Witam
Myśle że większość to i tak kobiety, dziewczyny więc głównie do was zwracam to pytanie ale również do waszych Tż. Z moim obecnym Tż jestem hmm minęło 8 miesięcy właśnie przez pierwszą połowe w zasadzie obyło się własnie bez tych "prawdziwych słów" On dla mnie jest w zasadzie pierwszym prawdziwym chłopakiem a ja dla niego kimś z kim jest na prawde długo bo wczesniej z tego co wiem dosyć często zmieniał dziewczyny ^^ Do rzeczy zastawia mnie jak to jest w innych parach z mówieniem sb że się kocha. U nas na początku było to bardzo rzadko ale teraz jakoś ta częstotliwość się zwiększyła nie wiem czy to jest spowodowane i chyba nie chce wiedzieć bo cieszy mnie taki stan rzeczy A jak jest u was? Albo jak sb to wyobrażacie żeby było?
Jestem z moim narzeczonym 4 lata
Pierwszy raz powiedzieliśmy sobie magiczne słowa dość szybko, bo po ok dwóch miesiącach
Nie liczę ile razy mówimy sobie kocham ale, jest to bardzo częstooo!!!
I co lepsze, ani dla mnie, ani dla niego to słowo nie straciły na wartości, czy mocy Z biegiem czasu zaczęło być ich coraz więcej, ale oczywiście normalnie też rozmawiamy, i inne czułe słówka też są
I też jest to mój pierwszy poważny związek (wcześniej króciutkie), narzeczonego 2 poważny i parę mniej :p

Razem: 25.09.2010r

Zaręczyny: 16.08.2014r

Zapuszczaaam kłaczki
było 35 jest 47 będzie 60!

Dbam o pazurki

CEL= 60cm
KiniaaxD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując