Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy stypendia socjalne mają sens?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-16, 18:43   #292
201701300929
Konto usunięte

Dot.: Czy stypendia socjalne mają sens?

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
To jest fascynujące, że negujesz wykresy stworzone na bazie danych a sama cytujesz wikipedie
hę? ale ja nic nie neguję - widzę co piszesz -to z wikipedi sobie wstawiłam dla siebie, dla tej malej radosci, że jednak trochę racji miałam,
a że mam inne odczucia bo widzę to co widzę to cóż- tego rzeczywiście nie zmienisz
do mnie naprawdę dotarło to co napisałaś ale to, że wykresik coś przedstawia to dla mnie jednak nie jest 100% argument za tym, żeby przyjąć, że rozwarstwienie się zmniejsza bo nie wiem jaką metodologią ani jaką próbę badają - ale to dość mało interesujący temat, więc proszę nie ciągnijmy go - ze wskaźnikiem miałaś rację, jeśli chodzi o ostatnie lata

Cytat:
Napisane przez MsLizard Pokaż wiadomość
O tym, że rynek reguluje pewne rzeczy. Są branże w których nie zarabia się kokosów i trzeba się z tym liczyć.
btw czy tylko ja mam wrazenie, ze ta rynkowosc w Polsce idzie w zla strone - szukania pracownikow do pracy na czarno, wyzysku na umowie zlecenie gdzie powinna byc umowa o prace itp - i w ten sposob wyrabiamy sobei mnostwo zasilkow i mentalnosc, ze trzeba kombinowac, zeby w ogole miec jakas kasę
201701300929 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując