Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - upierdliwa i zlosliwa ,,tesciowa''
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-07-04, 15:10   #11
mona1978
Zakorzenienie

GG do mona1978
Dot.: upierdliwa i zlosliwa ,,tesciowa''

Cytat:
Napisane przez Malwina12320
Matka mojego faceta jest dziwna.On ejst jedynakiem a ona za mna chyab neiprzepada daje mi takie rady ze psuje mi tym humor ,chce mna rzadzic i delikatnie mowiac mi dogryza a ja nie chce jej odpowiadac tym samym zeby sobie nei skopac sytuacji.Wg iej okropnie mi byo w czarnych wlosach poneiwaz mam za jasna karnacje-a moj facet i inni uwazaja ze mi bylo za***iscie poneiwaz mam ciemna karnacje.Ogolnei daje mi tkaie rady zbeym tylko okropnie wygladala i byla taka szara myszka a w towarzyswie jej znajomych robi ze mnie totalna ,,idiotke'' i neiwiem co robic????
Jeżeli jest to matka Twojego faceta dlaczego ON nie zareaguje?? Przecież jesteś z NIM a nie z jego matką??? A poza tym na takie sztywne teksty teściowej (miałam podobną sytuację ) odpowiadałam, że pani syn kocha mnie właśnie taką i jedynych zmian jakich dokonam to będą zmiany na jego życzenie - pół żartem pół serio ale od razu zaczaiła, że nic nie zdziałatymi docinkami.
No dużo zależy od jej charakteru ale ja np na Twoim miejscu na sugestię, że nie pasują Ci te czarne włosy odpowiedziałabym w ten sposób: "Może pójdziemy razem do fryzjera bo widzę, że nam obu przydałaby się jakaś metamorfoza "
Moja na mnie działa jak płachta na byka i ona dobrze o tym wie - nie rozmawiamy ze sobą a jak już to oficjalnie , że pogoda zła itp. i dzięki temu nie wtrąca sie do naszego związku. Ale wcześniej mój facet stawał w mojej obronie i to chyba bardziej ja dobijało niż moje słowa, dlatego pewnie teraz mam tyle spokoju
Nie łam się tylko pokaż , że znasz swoją wartość!
mona1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując