Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Cytat:
Napisane przez ola_la_7676
no mi po ostatnim USG wychodziło, że tydzień młodszy 
także mam nadzieję, że podgonił 
---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------
17 stycznia, data mojego ślubu 
a 17 lutego mam urodziny 
|
Może podgonie
Hihi fajnie się złożyło
Cytat:
Napisane przez TienShan
mi do połowy ciąży tp z usg pokrywał się z tym z om, później różnie 2/3 dni w tę lub tę ale to później w zależności od tego jak dziecko rośnie  więc nie ma się co sugerować i faktycznie najlepiej wziąć pod uwagę termin z genetycznego  a dziecko urodzi się wtedy, kiedy będzie gotowe
Muszę ugotować ogórkową  może w sobotę 
|
Tak ale jak ktoś nie zna ostatniej daty @ bo nie przyszla po porodzie allbo ma @ raz na kilka miesiecy to usg genetyczne jest pomocne w wyznaczaniu terminu porodu. Jasne że wszytko jet na oko bo dziecko decyzduje czy jest gotowe (chyba ze cesarka).
A wspominiki. My z mężem znamy się 9 lat. Poznaliśmy sie pozrez wakacje miedzy 2-3 klasa liceum. C hodziliśmy do jednej szkoły ale jakoś tak zeszliśmy sie na kursie prawa jazdy. po 4 latach zaręczylismy się a 3 lata temu wzieliśmy ślub. Zamieszkalismy dopiero po ślubie razem. Bardzo chcielismy dziecko ale nie udawało się i tak po 21 cyklach ciaża i synek. teraz nie do końca planowane ale strasznie sie czieszymy że będzie 2 maly szkrab w domku
Edytowane przez kefii
Czas edycji: 2014-10-17 o 08:44
|