Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-17, 09:11   #4804
larara123
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Justynko, a jaką Ty masz umowę? Bo jeżeli o prace, to nie mogą Cię zwolnić Nawet jakbyś dostała wypowiedzenie nie wiedząc o ciąży a w ciągu 2 tyg byś się dowiedziała to muszą Cię przywrócić do pracy
A z praca, to może powiedz że coś Ci strzykneło w kręgosłupie i nie możesz dź wigać, tak żeby chociaż przeciągnąć do następnej wizyty

Aneczko poszlam troche na okolo i tak jak pisalam kolezankom powiedziealam one obiecaly nie mowic nic do wtorku i pomagac mi oraz odciazac wiec jakos do wtorku przetrwam

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
No i przedstawiam niezadowolonego Olusia
słodziak słodziakowaty

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
Witam się i ja

Martusia gratuluje dziewczynki
w końcu płeć piękna
będzie miała w czym wybierać kiedys

Aneczko cudowny ten Twój Olus jak już fajnie widac jego buźke.

Justynko mam nadzieje że uda Ci sie załatwić to L4. Musisz uważać na siebie i na dziecko.

Kasiu chyba Ci nie pogratulowałam podejścia szefa i koleżanki
tak się bałaś a się okazało że nie było źle

a co do samochodu to narazie nie kupiliśmy - ja nie wiem jak oni robia teraz te samochody
na zewnątrz wielki samochód a w środku im model wyższy tym mniejszy

a zastanawiamy sie nad: Ford Focus III, Opel Astra IV albo Opel Insignia - wszystko w kombi
z tym ze ten ostatni to troche byloby go żal trzymac pod blokiem

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Aneczko a zmien mi datet @ na ok 16.11
w sumie to sama nie wiem jak mam teraz liczyc
ojej opel insignia moje marzenie

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora