Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przechodzę w domu piekło
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-17, 12:07   #1
Majeczka2002
Przyczajenie

Przechodzę w domu piekło

Witam wszystkich. Nie wiem od czego zacząć swoją wypowiedź więc zacznę od początku. Jakiś rok temu rozeszłam się z mężem. Z małżeństwa mamy 3 letnia córeczkę. Mieszkaliśmy u moich rodziców ponieważ nie dalibysmy rady utrzymać własnego mieszkania z jednej pensji. Moja mama od zawsze była choleryczka z byle powodu krzyczała i robiła awantury z tego właśnie powodu nasze małżeństwo się skończyło. Mąż nie wytrzymal i po prostu odszedł . Od tego czasu przechodzę w domu piekło.Dzien w dzień moja matka robi awantury o wszystko o to ze mieszkam u niej że moja córeczka coś głośniej powie ze zostawi zabawkę w jej pokoju. Dodam że robię wszystko by tylko uniknac takich awantur bo moja córeczka po prostu boi się jej krzyku wiem że to wszystko odbije się na niej w przyszłości i chce temu zapobiec ale co ja mogę zrobić w takiej sytuacji. Dostaje alimenty w wysokości 1000 zł ale nie stać mnie by wyprowadzić się na swoje bo nie utrzymam Za taką kwotę mieszkania bardzo chciałabym iść do pracy ale znowu pojawia się problem bo nie mam z kim zostawić córeczki a to wiąże się z dodatkowym kosztem bo przecież nikt za darmo małej pilnował nie będzie. Brak mi sił na to wszystko atmosfera w domu jest coraz bardziej napięta z każdej strony słyszę tylko obelgi. Potrafiła nawet powiedzieć że żałuję że urodziła takie gówno jak ja. Te słowa zabolaly najbardziej . Nie wiem dlaczego tak bardzo mnie nie nawidzi ale nigdy nie dałam jej do tego powodów zawsze robiłam wszystko tak jak ona chciała. Proszę was o poradę co mogę zrobić w takiej sytuacji bo ja już na prawdę niedługo nie wytrzymam nie chce by mała wychowywała się w takich warunkach jestem bezsilna
Majeczka2002 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując