2014-10-17, 12:39
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII
Cytat:
Napisane przez sherlook
Właśnie też mnie to dziwi. Może nie patrzyli na skład, ja też raczej nie patrzę, ale tutaj byłam ciekawa czego on nie jest aż tak ciepły jak ten mój poprzedni. I już wiem czemu  I ta Pani mi mówiła, że oni teraz czekają na nową partię płaszczy, bo już im z tamtego roku te co zostały poszły. Może te z tamtego roku miały wełnę i nawet ta Pani nie wie, że jej nie mają. A dzwoniłam do nich, ale nikt nie odbiera.
|
Ten z tym składem nie będzie zbyt ciepły mój TŻ ma swój z takim składem i nie powiem, żeby ciepło mu w nim zimą było. Spróbuj potem jeszcze raz. Ciekawe co o tym powiedzą. Specjalnie chyba klientów w błąd by nie wprowadzali, za długo działają i za dużo pozytywnych komentarzy mają na takie coś, żeby opinie sobie psuć
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------
Dostałam płaszcz. Jestem strasznie zadowolona wymiarowo na mnie bardzo pasuje. Biustu nie mam jakiegoś dużego, a luzu dużo nie ma. Wg tamtych wymiarów powinno chyba trochę go być. W pasie też ok. Nie jest dopasowany strasznie, ale pasuje na mnie. Świetny jest. Skład tego mojego jest taki, jaki był podany na aukcji zaraz dla sherlooka pomierzę go.
Edytowane przez iceina
Czas edycji: 2014-10-17 o 12:42
|
|
|