2014-10-17, 13:37
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Cytat:
Napisane przez IncognitoNick
Tyle o tym DHA ostatnio pisałyście, że u mnie na obiad dziś będzie pieczona rybka, ale Ewek, jeśli Ci wyjdzie za dużo tych pierogów to możesz mi podesłać 
|
-
Nie ma szans na pierogi, wątpię zeby ktokolwiek miał dokładkę , wyszło mi ponad 160 szt ale u mnie same żarłoki pierogowe
Mi sie podoba Staś
Cytat:
Napisane przez maciejka1987
ale mała mi szaleje w brzuszku, liczyłam ruchy i w 20 min spokojnie 10 ruchów już miałam (nie liczę codziennie, czasem tak wyrywkowo).
Zjadłam śniadanie i teraz odpoczywam, muszę ciut posprzątać, a potem warsztaty :d
|
-
matko ja mam tak za każdym razem jak coś zjem, a dzisaj na zakupach pan który nam sprzedawał terakotę patrzy na mnie i mówi wie pani że pani brzuch skacze no głupol jeden a ja do niego wie pan w ciązy tak czasami bywa mina gościa bezcenna
Cytat:
Napisane przez emdzik
My juz w drodze do Gdanska. Prawdopodobnie w koncu podpiszemy umowe z bankiem...
|
-
doczytałam że wszystko załatwione , super gartuluję 
Cytat:
Napisane przez aggo_di
EWEK- ja "robię" pierogi ruskie od kilku dni; jednego dnia ugotowałam ziemniaki, drugiego i trzeciego zrobiliśmy farsz z Mężem, a dzisiaj zamierzamy je ulepić...
|
- no to ja sie szybciej uwinełam, wczoraj mi zostało dużo ziemniaków po obiedzie, ser miałam w lodówce i już czekają na powrót dzieciakow i do wody siup 
alunia - kciuki za połowkowe , płaszczyk fajny ale jak ty przeżyjesz ten róż 
A ja zmordowana wróciłam po tych zakupach, jeszce te pierogi to teraz leżę i kwiczę tak mnie bolą plecy
|
|
|