Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-17, 22:53   #1296
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Ja byłam z Tż, dużo kobiet było z facetami ale drugie tyle było z mamami albo koleżankami. Ja polecam, żeby Tż poszedł bo było o pomocy ciężarnej jak zasłabnie lub się zakrztusi. Niby nic ale może lepiej wiedzieć jak zareagować. I oczywiście pierwsza pomoc niemowlakowi. Wykład o karmieniu piersią może facetów nudzić ale mój grzecznie słuchał i nawet się udzielał
Moj wladnie ma kurs KPP i dlatego nie chcial ze mna isc

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Czyli radzicie nie patrzeć o iść no ja bym z mamą poszła

pewnie!

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Soniuska - widzisz teraz żałujesz, a mogłaś pójść nawet sama

no moglam..ale nie chcialam.
Smutno by mi bylo. Moj ma kurs kpp i dlatevo zlal:P

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Idę spać. Jutro intensywny dzień. Rano zakupy i odbieram tort Małego i muszę zawieźć na miejsce, potem impreza a wieczorem gotowanie
DOBRANOC

o kochana,milego;*

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Malinka, Bird, Boleczka - gratuluje udanych wizyt

Soniuska-moj gin tez bierze 100zl za wizyte i 100 za usg. Niby wydaje sie duzo, ale np na drugiej wizycie tylko na chwile przylozyl glowice, bo genetyczne mialo byc 10 dni pozniej i tylko zebym podejrzala dzidzie to policzyl jak za sama wizyte no i potem za genetyczne zaplacilam tak samo 100 zl a nie jak kolezanka u innego gin 320 zl.
Tez jestem zadowolona bo poswieca duzo czasu, na usg wszystko objasnia, pokazuje, jest cierpliwy i odpowiada na najglupsze pytania

Rosario-ja zabieram Tz na warsztaty chce isc ale najpierw sie upewnil czy nie bedzie to cos w stylu reklamowania garnkow

no czyli dobrze trafilysmy hehe

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Uciekam spać, jestem wykończona. Do jutra mamusie :-*
DObranoc Wszystkim ja sie wlasnie oliwka nasmarowalam po kapieli i bede suszyc wlosu i tez do lozka
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora