2014-10-18, 11:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez agaszak
Małżon mnie zapytał co chcę na rocznicę  i zachciałam 2 pędzelki z Zoevy i lecą  Będa we wtorek nananananananana Fak yeaaaaaa 
|
ale super 
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------
Cytat:
Napisane przez agaszak
Preziulku to taki płyn do doczyszczania mocnych zabrudzeń. Co prawda on do zabrudzeń pobudowlanych ale radzi sobie ze zwykłymi tez idealnie. Doczyszczenie np fug, rdzy itd to dla niego pestka, bez szorowania i niszczenia dłoni i pazurków  Ten płyn to Buzil -G41 Erol Cid, na bazie kwasu fosforowego, więc trzeba uważać na ubrania i dłonie. Stosować tylko w połączeniu z ZIMNĄ wodą, rozcieńczony w przypadku słabszych zabrudzeń albo bezpośrednio na naprawdę mocne. Poradził sobie ostatnio z fugami- 7 lat nieczyszczonymi  . Myślałam, że one oryginalnie czarne a tu suprajs bo są jasnozielone  Po polaniu normalnie ( przepraszam za obrzydliwy opis) odkleił się od fug centymetrowy kożuch brudu  Czegoś takiego jeszcze nie widziałam 
AAaaa i jeszcze jedno, przed użyciem fugi trzeba zwilżyć bo je ten płyn może poodbarwiać 
|
ile to cudo kosztuje? Aga wyślę Ci pw
|