2014-10-18, 11:45
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? - CIONŻA będzie! cz. 3
Cytat:
Napisane przez k a j a
Izunia ja tyz mam ok 60 km :p wyprze są po bozym narodzeniu i w lipcu 
Można ladnie dziecia obkupic.
|
To pójdę po Bożym Narodzeniu
a faktycznie w tym roku w lipcu byliśmy akurat na zakupach tam i były wyprzedaże bo siem obkupiłam 
Cytat:
Napisane przez myboyismine
do kolejnej wizyty- 4 tygodnie  ale będę przedłużała
trochę sie jeszcze stresowałam bo musialam jeszcze dzisiaj powiedzieć kierowniczce że tak szybko nie pojawię się w pracy  ale miło mnie zaskoczyła, pogratulowała, wyściskała  także jest ok
a jeszcze dzisiaj jedziemy do rodziców 
|
No to super to teraż odpoczywaj i produkuj posty na wizażu 
Fajnie,że tak zareagowała 
A jak rodzice? opowiadaj! 
Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa
W ogóle jakaś wkurzona jestem, połaziłam po tych sklepach - byłam w dwóch H&M-ach w ani jednym nie było działu dla ciążówek, weszłam też do C&A to jakieś bezkształtne szmaty i to za 150 zł sztuka i tylko weszlam do domu to Tż opierdzieliłam że piątek moglibyśmy gdzieś wyjść coś porobić a on jak zwykle myśli tylko o łażeniu na jakieś swoje boksy i siedzę sama w domu super, zaraz zamówię sobie pizzę i się nażrę jak prosiak i o
|
C&A to mi się te ciążowe w ogóle nie podobają... namioty wielkie ze zwykłych szmat,a drogie jak nie wiem... 
Szkoda,że nie znalazłaś nic w H&M...
Cytat:
Napisane przez Niunia2011
 6.06-Urodziny siostrzenicy
A mnie boli brzuch  Z TŻ węgiel zrzucalismy i ledwo żyję 
|
Jak zwykle jakieś skojarzenie z datą 
Ty weź na się uważaj i nie przeciążaj tak mogłaś po jednym węgielku rzucać, a nie się tak forsować 
Cytat:
Napisane przez Niunia2011
Chciałam powiedzieć, że Myboy jednak nie jesteś WRUSZKĄ bo I kreska................... ......................... ........................
|

wiesz, Kaja też miała I kreskę... a tu niepokalane poczęcie wyszło 
Cytat:
Napisane przez k a j a
A ja miałam dzis pierwsze 
Więc chyba nie ma wątpliwości, to cionża..
A do tego Tż mi powiedział ze brzuch mi się tak zaokrąglił od dołu 
|
współczuję... ja tylko 2 razy zaliczyłam,ale nie chcę nigdy więcej... tak to tylko mi się zbierało,ale przechodziło... a z Blanką też rzygałaś?
To Ci Tż
Cytat:
Napisane przez k a j a
A ja se oglądam dzieciowe rzeczy  Wybrałam wózek 
|
Jaki wózek? 
Bo ja cały czas mam dylemat 
Cytat:
Napisane przez k a j a
Mi to zawsze gadali ze całowałam sie na wietrze 
|
taaa...mi też 
Ale mi plasterki pomagają. już w tej ciąży miałam oprychę i 3 dni z plasterkami w dzień i na noc i przeszło 
A ja wstałam niedawno,zjadłam śniadanko,bo Tż w pracy,ale rano przyniósł mi świeży chlebek i pączka także leżę w łóżku dalej i gniję ale jakby lepiej się czuję 
a później idziemy na mecz
|
|
|