2014-10-18, 10:47
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III
Cytat:
Napisane przez Nati_kk
Dziewczyny wracam do Was po prawie 1,5 miesięcznej przerwie ;-) te które już mnie znają serdecznie pozdrawiam, a z nowymi mamuskami witam się ciepło 
No i buziaki dla Waszych maluchów!
U nas i ślub i podróż poślubna już za nami,teraz powrót do szarej rzeczywistości uczelni i pracy :-(
Z dzidzią czujemy się dobrze,w środę byliśmy na kontroli i uwaga!!! Najprawdopodobniej będzie synek więc proszę o uaktualnienie w pierwszym poście ;-)
Mam nadzieję, że pomimo nawalu zajęć będę w stanie nadrabiać Was na bieżąco 
|
Siemanko, jak ślub? I podróż? Może jakieś foty? 
Cytat:
Napisane przez rosarioV
Dzień doberek
Witam was z mdłościami! Kiedy miną? Za oknem pochmurno całkowity brak apetytu  i lece do szkoły. .. jak mi się nie chce! !! Dziś po szkole będzie wielkie sprzątanie tego co Tż nie zrobił i jutro chce nic nie robić! Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Nati witam Cię z powrotem nie pamiętam czy sie poznalysmy ale chyba tak :P gratko synusia 
|
mi mijają ale pojawiają się jak się najem mocno :-(
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia
moj ma to samo. jak mu mowie o dziecku to jak do sciany.. i mowi o czyms innym  ale wiesz co.. bardzo mnie to wkurzalo, tak zerobilam awantury co chwile, mylse ze do nich nie dociera to jak bardzo sie zmienia. dla nich nie zmienilo sie poki co ni, bo przeciez to my mamy dzidzie w srodku, to my sramy po gaciach z nerwow przed kazda wizyta i to my mamy burze hormonow a oni nawet nie wyobrazaja sobie co to takiego.. nie probuje na sile wyedukowac tzta, ale gdzies pomiedzy zdania wciskam ze np ma tyle i tyle cm, ze polyka wody plodowe, czy ze juz mozna mu muzyke do brzuszka puszcac , ze mimo by bylo jakby czesciej wital sie brzuszkiem. i chyba cos dociera, bo ostatnio jak lezelismy to on tak z niczego sam z siebie zamyslil sie, wzial telefon wlaczyl na youtubie muze klasyczna dla dzidzi i przylozyl do brzucha.. bylam w takim sozku ze malo sie nie poryczalam. i teraz wiem ze na sile mu do lba nic nie wbije, ale przemycajac pewne informacje gdzies pomiedzy innymi cos tam do niego docieka..  i pamietaj ze facet to jest facet. facet poczuje sie prwdziwym ojcem jak wezmie dziecko na rece, namacalnie, moze jeszcze ewentualnie po kopniakach z brzuszka.
|
Mój całuje, a po usg jakby bardziej dotarło do niego. I teraz jak brzuch mi wyszedł to mowi: "o! Ty naprawdę jestes w ciazy!" Także tego :-P
Wyszedl mi zakalec w marchewkowym :-(
 Pawcio 13.04.2015
|
|
|