Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-18, 17:40   #3609
wieka22
Rozeznanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
co u nas - z czwartku na piątek Tosia bardzo kaszlała postanowiliśmy isc do lekarza - oczywiście nie było numerkow o godz 7.01 ale ten dr jest super i przyjal nas miedzy numerkami, wiec osłuchowo tradycyjnie cisz, gardlo czyste, ale kaszle medzy - w nocy suchy w dzień mokry, mielismy robic rtg pluc ale z dr postanowiliśmy dac antybiotyk taki jak kiedyś. Oczywiście do zloba w piątek nie poszla, babcia pierwszy raz z nia została prawie 7h ( i stwiedzila ze Tosia ma swoje chimerki - no niemożliwe!!??, jak jej mowilismy tyle razy to nie wierzyla ). wczoraj wieczorek pojawila się goraczka ponad 38,5 trzeba było dac paracetamol, i tak już 3 razy daliśmy,ale kaszle już się zmniejszyl natomiast jest tragedia przy podawaniu antybityku i paracetamolu - masakra

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Wieka super ten regalik taki może kupie Tosi do pokoju..

a propo jeszcze choroby Tosi, na przyszly tydzień Tz bierze 2 dni opieki, ja 1 dzień urlopu i chyba 2 będzie babcia - jeśli da rade
Kurcze u mojego Julka też taki kaszel. Też byliśmy na kontroli po chorobie i osłuchowo na szczęście czysto. A kaszel jest...

A Tosia wypluwa leki? Może spróbuj paracetamol w czopkach? Biedne te dzieci

coming soon lipiec'2016
wieka22 jest offline Zgłoś do moderatora