Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-18, 21:03   #3791
Asiek84
Wtajemniczenie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
co on jeszcze wymyśli?
nooo Bartus jestes mega

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
sto lat Mikołajku !

Pierwszy raz hiszpańska służba zdrowia mnie zaskoczyła. Przyszedł bardzo miły pan doktor, wziął mnie do gabinetu, popatrzył i pyta połoznej czy to ta pani z podejrzeniem cukrzycy, ona mówi, że tak.
Kazał mnie zważyć, okazało się, ze waże 60 kg, a nie jak mam wpisane ostatnio 62 kg. Ciśnienie w normie. Pyta czy miałam ostatnio sprawdzane tętno dziecka, mówię, że nie. Pani położna zaczęła szukac, a tu klops, przez 20 minut nie umiała znaleźć tętna. W końcu lekarz zrobił USG, a tu Antuś zwinięty w kłębek, boczkiem sobie spi.Serduszko slicznie bije.

Zaczał sprawdzać moje wyniki z karty z wynikami z komputera i mówi, że jest błąd. We wszystkich wynikach są błędne informajce !!!
Sprawdził, która położna mnie przyjmowała ostatnio, i kazał ją zawołać z gabinteu obok. Zaczął po niej jechać, że wszystko jest źle wpisane, że źle mnie zważyła, że nie wysłuchała tętna, że źle wpisała wyniki.

No więc cukrzycy nie mam żadnej, za to mam anemię dużą i muszę brać żelazo. Z Antusiem wszystko ok.
Misia dobrze że trafiłas na super lekarza, a tej pseudo położnej to się tylko porządny opierdziel należał... Trzymam kciuki aby anemia poszła sobie szybko

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
kurcze to juz nie wiem na necie jak patrzylam to niby tak wyglada hmmm. ma na brzuchu, na plecach i troche na twarzy. ewentualnie to reakcja alergiczna na lek
u nas trzydniówka wyglądała trochę inaczej

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

w ogóle w poniedziałek do pracy