2014-10-19, 11:06
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Cytat:
Napisane przez lucyohlucy
Niezly hardcore....
Kash - co ja wlasnie przeczytalam  I co jej po takich oswiadczynach  Nie rozumiem ludzi
hehe, a ja chce drogi (czyt trwaly) pierscionek  Tz wie, ze tego wymagam, bo to dla mnie wazny symbol. Zna mnie na tyle, zeby wiedziec, ze nie jestem rozrzutna i nie kupuje drogiej bizuterii na inne okazje i nie chce, zeby mi ja kupowal... ale pierscionek zareczynowy chcalabym nosic cala reszte zycia i dobrze by bylo, gdyby mi sie podobal i byl trwaly. Zreszta i tak pewnie bedzie kupiony za nasze wspolne pieniadze, bo mamy wspolne konto
Nie klocic sie laski 
|
Kochana my sienie klocimy, my dyskutujemy rozumiem Twoj argument o trwalosci, tez mam nadzieje ze bede nosic swoj pierscionek do konca zycia moze zle zrozumialam.intencje Ilsy ale argument o tymze facet musi pocierpiec wprawil mnie w konsternacje 
Swoja droga mam takich znajomych gdzie facet by miec na pierscionek zareczynowy zrezygnowal na 3 miesiace z akademika i mieszkal cala jesien w domku letniskowym, jego narzeczona jak sie o tym dowiedzialato sie poplakala, to bylo prawdziwe poswiecenie z jego strony
|
|
|