Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomoc w wyborze komputera/laptopa - ZBIORCZY!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-19, 10:20   #199
201605161006
Konto usunięte

Dot.: Pomoc w wyborze komputera/laptopa - ZBIORCZY!

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
Starego wiedźmina i owszem, udźwignie ale patrzyłaś chociaż na wymagania sprzętowe nowego wiedźmina? Bo wierz mi, nie pójdzie na laptopie za 2000 zł. Mogę Ci złożyć PC za 2 koła i tam owszem, pójdzie. chyba nie dostrzegasz różnicy (ogromnej) między PC a laptopem.
Skoro mówisz, że by Ci poszedł, bo tego nie wiesz, jeszcze nie wyszedł, to powiedz mi jaki masz sprzęt bo wręcz umieram z ciekawości.

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Swoja drogą "lekko udźwignie" to po co ci nowy?
A poza tym bardzo ciekawe, bo roczne, dwuletnie laptopy w cenie 2 tysięcy by nie pociągnęły nowego wiedźmina
Masz rację, mi chodzi o PC, nie o laptop z tym działaniem Wiedźmina 3. No cóż, więc żeby był maksymalnie wydajny za te 2000 zł. I chodzi mi też o doradzenie jaka firma. Bo miał być Lenovo, za 2 tys ale na promocji, normalnie kosztujący więcej, ale naczytałam się dużo złych opinii o laptopach lenovo. Moja mama ma Acer i też się często psuje, np. nie działa nagle ekran, potem znów działa itp. Moja prośba o radę bardziej dotyczy tego, jakich firm unikać, bo chciała bym porządnego laptopa. Ale oczywiście wskazanie czegoś konkretnego będzie bardzo przydatne .

Edytowane przez 201605161006
Czas edycji: 2014-10-19 o 10:21
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując