Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowa już kończy się porodówka, zaraz się rozpakuje ostatnia ciążówka.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-19, 13:10   #199
Mojra87
Zadomowienie

Dot.: Październikowa już kończy się porodówka, zaraz się rozpakuje ostatnia ciążówka.

Cytat:
Napisane przez Lunnas Pokaż wiadomość
Mam pytanie do Mam: od paru dni Mały ma cały biały języczek i nie wiem czy to przypadkiem nie są pleśniawki sutki też zaczęły boleć a już nie miałam z tym problemów. Pani w aptece powiedziała że to też może być od mleka.. jak to rozróżnić?
U nas jest to samo... Tylko ja jeszcze mam peknieta jedna brodawke... Tez mysle, ze to od mleka - bo po pierwsze plesniawki byly by tez na dziaslach i policzkach, a po drugie - w 3 tygodniu troche zmienia sie mleko - piersi juz nie sa nabrzmiale i produkuja na biezaco mleko podczas ssania dziecka. No i u mnie sie to zbieglo w czasie - ta zmiana mleka (odczuwalna na piersiach) i biały jezyczek ale dopytam jeszcze polozna - ma byc u mnie na poczatku tygodnia.

Mimo mojej wielkiej niecheci do ziolowych herbatek zakupilam dzis koper wloski - moze Młodej pomoze na te jej nocne problemy z bakami, bo sie biedna meczy a i my wtedy nie spimy