Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Góra kosmetyków w październiku- pielęgnacja naturalna, perfumy i inne skarby + Iphone
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-19, 16:50   #1
Moonfruit
Zadomowienie

Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
Talking

Góra kosmetyków w październiku- pielęgnacja naturalna, perfumy i inne skarby + Iphone

Nieaktualne

Cześć dziewczyny!

Witam Was w moim drugim wątku Do wymiany mam w większości kosmetyki nowe lub z niewielkim ubytkiem i sama szukam podobnych.

Mój mini regulamin:
1. Staram się w opisie kosmetyków zawrzeć wszystko to, co istotne. Jeśli jednak chciałybyście wiedzieć coś więcej/otrzymać zdjęcie, śmiało pytajcie.
2. Wysyłam pierwsza osobom z istotnie większą liczbą przekupek ("istotnie" oznacza różnicę nieco większą niż 1 )
3. Wysyłam paczki listem poleconym ekonomicznym, chyba, że umówimy się inaczej.
4. Odpisuję w waszych wątkach jeżeli znajdę coś, co mnie zainteresuje. W przeciwnym wypadku odpisuję u siebie.
5. W tej chwili, ze względu na plan studiów, nie jestem w stanie chodzić na pocztę codziennie.
6. Wymieniam kosmetyki zadbane, z dobrą datą ważności, a jeśli są jakieś wady to informuję o tym w opisie.

SZUKAM przede wszystkim:

- paletek cieni (np. Sleek, Makeup Revolution)
- pędzli (Hakuro, LancrOne, Maestro, Ecotools)
- kosmetyków naturalnych
- kosmetyków Organique
- kosmetyków Orientany
- masełek i scrubów The Body Shop
- odżywek i serum do włosów suchych
- rozświetlacza Shimmer Brick Bobby Brown
- wosków i świec Yankee Candle
- perfum - moje ścisłe wish na teraz to: Hypnotic Poison, LVEB, DKNY My Ny, Lancome Tresor Midnight Rose, Kenzo Elephant i Tiger, a poza tym wszystko co orientalne i z wyraźną różaną nutą To nie jest wszystko czego szukam - rozważę wszystkie propozycje
- odżywki John Masters Organics Citrus & Neroli

Edytowane przez Moonfruit
Czas edycji: 2014-11-07 o 19:09
Moonfruit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując