2014-10-19, 21:49
|
|
Kawaii strona mocy
|
Dot.: Ambitne wizażanki część V
Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja
To sie nazywa przekupstwo 
|
Jakie przekupstwo, drobny upominek na weekend 
Cytat:
Też mam takie wrazenie  zrobiłam dzisiaj zupę-krem z dyni, która nieskromnie mówiąc wyszla mi pyszna, teraz wcinam spaghetti autorstwa wspollokatorki, a na noc umówiłyśmy sie na wspólne pieczenie ciasta 
|
Jadłabym 
Cytat:
Napisane przez _GlamourGirl_
Tydzień od wizaża, da się da . Widzę że część z Was już o prezentach świątecznych  mój facet Ci mi powiedział że chciałby książkę dostać pod choinkę .
|
Naucz mnie proszę jak to robić, ostatnio coś mi mówienie "nie" wizażowi zupełnie nie wychodzi 
Cytat:
Jestem chora kara za wieczorne randkowanie na plaży
|
Zdrówka Mnie też coś gardło trochę zaczyna boleć 
Cytat:
Napisane przez ParoleParole
Wiecie co.. Mialam dopiero 4 zjazdy.. I żebym miala przez te 5 lat ziemniaki jeść i popijać kranówą to te studia skończę
Normalnie to jak z kosmetyką  Totalnie mnie te studia kręcą 
Najpiękniejsze jest to, że jest tam może 3-5 osób, które są po maturze (i przyszli bo znajomi zawsze się zwracają do nich z problemami )
a reszta to ludzie, którzy są już trochę po maturze, mają jakieś doświadczenie zawodowe i świadomie wybrali. Dzięki temu jest naprawdę mega atmosfera motywująca do pracy
|
No to super, że tak do tego podchodzisz i że Ci się chce Tynk podobno dobry na ząbki, tzn kreda 
Cytat:
Głowę mi zaraz rozsadzi, ale chyba zaraz usiądę do niemieckiego, żeby nie mieć tak calkiem zmarnowanego weekendu.
|
Też miałam nie mieć zmarnowanego, a różnie z tym wyszło ... ale za to zobaczcie jakiego przystojniaka dzisiaj spotkałam
|
|
|