Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ambitne wizażanki część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-19, 21:49   #3622
Maguda_
Kawaii strona mocy

Dot.: Ambitne wizażanki część V

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
To sie nazywa przekupstwo
Jakie przekupstwo, drobny upominek na weekend

Cytat:
Też mam takie wrazenie zrobiłam dzisiaj zupę-krem z dyni, która nieskromnie mówiąc wyszla mi pyszna, teraz wcinam spaghetti autorstwa wspollokatorki, a na noc umówiłyśmy sie na wspólne pieczenie ciasta
Jadłabym

Cytat:
Napisane przez _GlamourGirl_ Pokaż wiadomość
Tydzień od wizaża, da się da . Widzę że część z Was już o prezentach świątecznych mój facet Ci mi powiedział że chciałby książkę dostać pod choinkę .
Naucz mnie proszę jak to robić, ostatnio coś mi mówienie "nie" wizażowi zupełnie nie wychodzi

Cytat:
Jestem chora kara za wieczorne randkowanie na plaży
Zdrówka Mnie też coś gardło trochę zaczyna boleć

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Wiecie co.. Mialam dopiero 4 zjazdy.. I żebym miala przez te 5 lat ziemniaki jeść i popijać kranówą to te studia skończę

Normalnie to jak z kosmetyką Totalnie mnie te studia kręcą

Najpiękniejsze jest to, że jest tam może 3-5 osób, które są po maturze (i przyszli bo znajomi zawsze się zwracają do nich z problemami)
a reszta to ludzie, którzy są już trochę po maturze, mają jakieś doświadczenie zawodowe i świadomie wybrali. Dzięki temu jest naprawdę mega atmosfera motywująca do pracy
No to super, że tak do tego podchodzisz i że Ci się chce Tynk podobno dobry na ząbki, tzn kreda

Cytat:
Głowę mi zaraz rozsadzi, ale chyba zaraz usiądę do niemieckiego, żeby nie mieć tak calkiem zmarnowanego weekendu.
Też miałam nie mieć zmarnowanego, a różnie z tym wyszło ... ale za to zobaczcie jakiego przystojniaka dzisiaj spotkałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 314.jpg (98,9 KB, 6 załadowań)
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora