2014-10-20, 09:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez ja-ika
ja robiłam tylko ogólne badanie moczu. Tak, dostaje się na to antybiotyk. Jak będziesz miała wyniki posiewu, to będzie wiadomo jaka to bakteria i pod nią można wybrać konkretny antybiotyk
Emilka mi dziś wyszła z łóżeczka  Nie mam dwóch szczebelków (tzn mam, ale nie założone, bo brakuje takiego plastiku z jednej strony) Słyszałam z niani, takie stękanie, no ewidentnie się nad czymś skupiała, męczyła. Poszłam zobaczyć co kombinuje, a ona już uciekała z pokoju na raczkach  Odsunęła sobie łóżeczko od ściany i wyszła, tylko nie wiem jak  Łóżeczko jest na kółkach, a na podłodze panele, także łatwo jest odsunąć 
|
Dziś idę na wyproszona wizytę na 19:40 (najwcEsniejszy termin mieli w środę) do lekarza to pewnie juz cos przepisze.. Zobaczymy. Szkoda ze antybiotyk no ale mus to mus. Pewnie jakis dicoflor sie przy tym przyda.
No i musze opuścić swoją rehabilitację dziś przez ta bezsensu godzinę u pediatry..
W ogóle dziewczyny musze wam powiedziec ze na kilka dni przed rokiem od porodu wreszcie przestała niemal zupełnie bolec mnie dupa - moja kosc ogonowa Alleluja ;D
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------
Jaika niezła silaczka z Emilki teraz to juz kazdy mebel jej bie ma żartów 
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|