Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-20, 19:08   #2169
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Ja dziś na obiad zrobiłam zupę krem z dyni z pestkamii słonecznika i grzankami i pakorę z sosoem pomidorowym i czosnkowym - leżę brzuchem do góry tak się najadłam

A teraz pestki dyni suszę..
Hehe ale pycha

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Koperco zdjęcia adapterów

o musze zobaczyv jak wejde z kompa,bo mylam sie i z tel pisze

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Super ze z dzidzia wszystko dobrze
A jesli chodzi o karmienie to mnie to poprostu obrzydza...

W Krakowie niby tez trzeba zaczac sie przygotowywac rok lun dwa wczesniej ale my nie mamy wymyslnej sali po za tym nie w sezonie bo grudniu wiec z dostepnascia latwiej. Zagra nam nasz kolega ktory jest dj i ma caly osprzet, fotografa tez nie bedziemy wynajmowac tylko poprosimy kogos znajomego zeby sie tym zajal. Wszystko totalnie na spontanie. Teraz sie denerwuje ale wiem ze pp bede mega szczesliwa i zadowolona.

Zal mi takich dzieci, potem z nich rosnie kolejne nie wiadomo co..

Aleee piekny i duzy

I wgl dzieki dziewczyny ze mnie dzisiaj tak wsparlyscie za wasza sparwa odzyskalam humor a teraz wrocilismy z ogladania sali. Wszystko sobie wyobrazilam i jestem mega zadowolona, wgl sie okazalo ze dzieki mojej mamie bedziemy miec sale o polowe taniej bo sie zna z babka ktora wynajmuje.
Ide jesc ze szczescia

super
O i jak tanio
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Co do karmienia piersią jak da rade to chce karmić do ukończenia roku
A ja nie mam TLC i robicie mi smaka
Gossip idź do lekarza i zrób krew.może anemia.
Sunny super! ! Ja musze czekać do 13 listopada aby zobaczyć dzidzie .to musiał być cudowny widok
Blackberry też mi szkoda że nie mogę nic za bardzo kupić bo nie ma
Patusia już 20 tydzień! !! Gratulacje
Malinka widzę Twój brzuch na tel! ! Jaki fajowski! !
Sorki że nic nie zacytowałam ale na tel nie mogę cytować kilka razy :P
Byłam zapisać się na wizytę i przy okazji spytać się o ten konflikt krwi. Pani doktor akurat nie miała pacjenta więc wzięła mnie do gabinetu i wytłumaczyła że przy pierwszej ciąży nie mam się czym stresować i na wizyte przyjść normalnie w listopadzie nie jest potrzebna wcześniejsza uspokoiła mnie a tak w ogóle czy ktoś robił grupe krwi prywatnie? Chce wysłać Tż aby mieć na papierze jego przeklęte Rh+ :P
kochana ja robilam prywatnie, diagnostyka chyba 32zl

My oboje mamy 0rh+
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora