Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 7-dmio, 5-cio i trzy latek - help me!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-20, 19:34   #2
mary_poppins
sissy that walk

Dot.: 7-dmio, 5-cio i trzy latek - help me!

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Jedziemy z Tż do rodziny mojej, prosić na ślub bo akurat jesteśmy w tamtych stronach.
W czym problem? Jedziemy do siostry ciotecznej ma trzech uroczych synków w wieku jak wyżej no i wiadomo że nie pojadę do dzieciaków z pustymi rękami bo jak to dzieci cieszą się jak coś dostają
Pytanie co kupić?
- słodycze?
-zabawkę - ale jak tu wiedzieć co kupić?
-- najlepiej byłoby kupić to samo by chłopcy nie uważali że jeden dostał coś lepszego niż ten kolejny. Nie chciałabym aby któryś z nich płakał że drugi ma fajniejszą zabawkę - pamiętam że kiedyś uwielbiali ciężarówki
- wiem że 2 starszych na 100% nie jest alergikami więc można przypuszczać że najmłdoszy również i czekolade jeść mogą.

Co kupić? No jestem w totalnej kropce w rodzinie nikt nie ma dzieci w takim wieku same nastolatki
Chcielibyśmy tak symbolicznie
Ja zawsze od cioci dostawałam prezent jak tam byłam
Słodycze zdecydowanie Aczkolwiek najlepiej przed zakupem zapytać rodziców, co dzieci lubią i co mogą jeść. Jedni lubią czekoladę, a inni żelki, więc to kwestia do przegadania - zadzwoń do rodziców i zapytaj, co kupić, żeby się cieszyli i zjedli.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując