Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-20, 20:24   #629
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XXI

Cytat:
Napisane przez vidia9 Pokaż wiadomość
Joanku boskie i szałowa objętość
mam wrażenie, ze moje włosiska wcale nie lubią protein. Myję teraz Kallosem no i są takie średnie, taki miękki puch, skręt jest super po myciu ale w trakcie dnia się nie utrzymuje. Pomyślałam , że może brak im protein bo po każdym myciu ładuję mocno emolientową odżywkę. No i zajrzałam na blog Wiedźmy by przejrzeć listę proteinowych odżywek. Każdą z tych, które są na liście, a które miałam przyjemność testować źle wspominam. Farmonę lnianą, Joannę z Apteczki Babuni, Shaumę Krem i Olejek, odżywkę Nivea Long Repair, Biovaxy, no i ten kallos mleczny też cudów nie robi ale dam mu szansę jeszcze. Co tu zrobić, bo z samymi emolientami to łatwo o przenawilżenie co mi się często zdarza i chyba teraz właśnie je mam
Niektórzy nie tolerują protein w ogóle więc jeśli im nie pasuje to nie dawaj protein na siłę. Choć może to jakiś określony typ nie pasuje? Mleczne, zbożowe? Btw Vidia, musimy się w końcu zgadać.

Edytowane przez ShrinkingViolet
Czas edycji: 2014-10-20 o 20:26
ShrinkingViolet jest offline Zgłoś do moderatora