Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-21, 11:05   #2520
Kasia427
Wtajemniczenie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)

Cytat:
Napisane przez esti87 Pokaż wiadomość
z rana taki rozsmieszajacy akcent

opis porodu mamy pazdziernikowej mnie totalnie rozwalil..plakalam jak glupia..

40 tc..gratki..ja juz bym pierdziala w gacie ze strachu..

narobilas mi takiego smaka na big maca,ze skreca mnie w dolku..aaaaaaa....:brzyda l:

Ja tez dzis wkraczam w 38tc/wg.gina/ nie umialam sie zwlec z lozka..len smierdzacy i tyle..boli mnie picz.. i to tak fest a fest jakby mnie przez cala noc ruchalo stado dzikich baranow.. zoofilia jak nic..tylko brawa dla Pani pedagog umoralniona w chu...

u mnie piekna pogoda,umyje tylko te okna gdzie widac z drogi..potem ogarne swoje komnaty i zabiore sie za pisanie prac do szkoly i pracy dyplomowej.
Czy Panie przedszkolanki maja jakies materialy odnosnie bajek terapeutycznych i ich wplywu na rozwoj dziecka przedszkolnego?

w lodowce mam swiatlo...uuuu...swiatlo nosisz je w sobie... tak wiec na sniadanie wcisnelam owsianke z bananami..

do 20 dzis nie rodze..tz pojechal w trase i bedzie dopiero po 21..

dobrze,ze za 2 dni juz czwartek..znow sie poschizowalam..to,ze sluzu od jakis 3 tygodni jest mega duzo to ale mam wrazenie,ze wstajac rano od paru dni mam az mokro..nie wiem jakbym miala wyhaczyc te saczace sie wody

Cytat:
Napisane przez szybkawolna Pokaż wiadomość
witam sie po ciezkiej nocy ...
rodzilam chyba z 5 razy :p
cholerne sny :P tak sie zmeczylam sennymi porodami ...
za kazdym razem budzilam sie z "bolu" ale chyba pecherza ;p

i bylam siku taka zaspana i "zmeczona" porodem i bylo taki smieszne "plum" i ni ch*ja nie wiem co to bylo wydaje mi sie ze moglo to bc znowu troche czopu, chyba ze nie kontroluje juz swojg ciala i zesralam jakims roliczym bobkiem i go od razy wsysylo do rur

czasami sama siebie nie ogarniam :P

Dziewczyny jesteście boskie

Trzymajcie kciuki za wizytę moją dzisiejszą

Idę robić chłopakom placki z jabłkami, tatuś im dzisiaj pozwolił zostać w domu i poszli do lasu na spacer... jak wrócą pewnie konia z kopytami zjedzą...