Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-21, 11:08   #2361
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
bierz oba

widzę że psy tez się selfie zaraziły:P dobrze że dziubka nie strzelił do foci :P
haha
powiem Ci ze wybralismy kubelek 11/11 i kubelek frytek do tego
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
no maluszek byl slodki, mordka mi sie cieszyla na jego widok taki wesolutki szkrab!

ja bym mogla kupowac caly czas tylko dla dzidzi i denerwuje sie na tzta jak wydaje pieniadze na pierdoły
hehe kochana ja wlasnie tez a M sie denerwuje ze wydaje kase na durnoty, on uwaza ze to co juz zdobylam w lumpie wystarczy a jak cos sie dokupi, no moze i ma racje, ale.. musze jeszcze polspiochow kupic i pajacy troche - bo najlatwiej ubrac pajac albo polspiochy z bodziakiem
no i oczywiscie bluzki,sweterki i bluzy jak na wyjscie na dwor sie przydadza..
tylko ze ja wiem ze on ma racje,ze jak urodze to spokojnie moge to kupic,ale wiem ze wtedey dojdzie mi wydatek w postaci puszki mleka MM - jakies 60zl tygodniowo..(tak mysle)..do tego pampersy, jakies wlasnie kremy itd dla dzidziusia.. i bedzie z tym gorzej,choc wiadomo nie dam rady kupic tak wyprawki zeby czegos nie brakowalo - no chyba ze przesadze i wiekszosci dziecku nie ubiore;p
i znowu to M uwaza ze ja wydaje kade na glupoty jakies swoje zamiast odkladac;P
a ja nic sobie nie kupuje, no podklad teraz za 30zl a tusz od kolezanki w prezencie dostalam
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora