Ja mam Symbio

Dla mnie super, gondola trochę mnie wkurzała, bo mi dziecko zjeżdżało w niej na dół, bo jest lekko pochylona jakby, ale może to wina tego mojego egzemplarza, bo my używany kupiliśmy. Jest to wózek typowo miejski, raczej na spacer po lesie się nim nie wybierzesz, chociaż myśmy go i na wertepach próbowali i było w miarę ok. Jest mega lekki co dla mnie jest dosyć istotne jak czasami targałam gondolę z dzieckiem na 3 piętro

W gondolce za pomocą jednego pokrętła można podnieść oparcie w wózku i wtedy jest pozycja pół-leżąca, materiał, z którego jest wykonany ma filtr UV, w budce podnosi się klapę i jest siateczka - to na upalne dni żeby przewiew był. Stelaż po złożeniu może nie jest jakiś najmniejszy, ale po zdjęciu kółek (co nie jest skomplikowane i trwa 30 sek.) mieścił się wózek nawet do peugeot 206

Spacerówka ma kubełkowe siedzenie i trochę się bałam o to, ale wożę córkę w tym prawie rok i się sprawdza, bo nie kupowaliśmy dodatkowej spacerówki. W spacerówce jest możliwość 3 ułożeń, czyli pionowa, pół-leżąca i leżąco i wszystko to robi się jednym przyciskiem, rączka jest przekładana też za pomocą jednego przycisku. Ogólnie ludzie którzy mają dzieci lub są w ciąży dzwonią do nas co my za wózek mamy bo taki fajny

Polecam obejrzeć filmik instruktażowy na YT i oczywiście obejrzeć na żywo w sklepie