Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania. Jak nie dać się zwariować?!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-21, 12:14   #8
expat
Raczkowanie

Dot.: Starania. Jak nie dać się zwariować?!

[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;48606746]Myślę, że po prostu uprawiają seks i nie myślą, gdzie akurat plemniki dotarły (bądź i nie dotarły).[/QUOTE]

mhm. pewnie ;-) widac to szczegolnie na wszystkich wątkach pt. "staramy się."

"o, dzisiaj powinnam mieć okres! bedziemy testowac"
"o 12dc, dzisiaj próbujemy! "
" zjadłam ciasteczko, źle się czuje - myślicie że jestem w ciązy?!"

tak wyglada 90% postow w tym temacie. mam wrazenie, ze jak zaczyna sie planowac dziecko to ciezko jest sie odciac od MYSLENIA O TYM.

suszarka jesli nadal nie zrozumialas o co mi chodzi to tez wyluzuj ;-) pozdrawiam!

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez unheeded Pokaż wiadomość
Czas uczy pokory. Życzę luzu, uśmiechu, miłości i dwóch kresek jak najszybciej! I polecam zrobić pakiet podstawowych badań, żeby upewnić się że Twój organizm sobie poradzi z małym pasożytem
Dzieki mam wrazenie, ze ta mądrość przychodzi z czasem.

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
ja już kilka razy wmawiałam sobie że będe podchodzic spokojnie do staraniach i za każdy razem jest podobnie chodź z cyklu na cykl jestem chyba coraz bardziej opanowana
czas, czas, czas

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
a czy miałas robione jakies badania? monitoring?
Na monitoring to chyba za wczesnie. mialam rozne badania w zwiazku z podejrzeniem o endometrioze, ale to inna bajka i nie ma co wnikac. Zobaczymy co dadza kolejne miesiace
expat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując