2014-10-21, 22:45
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy - posty chorobowe [wątek zbiorczy], cz. III
Cytat:
Napisane przez linecaro
catelyn95 a nie dałabyś rady podjadać między posiłkami? Mi dietetyczka poleciła żeby zwiększyć kaloryczność właśnie poprzez podjadanie orzechów, bakalii na przerwie w szkole, ale nie na tej na której jem II śniadanie tylko na jakiejś innej.. Ja jeszcze podjadać nie umiem niestety, jem o określonych porach, ale może Ty jesteś już na etapie, że dałabyś radę? 
|
Nie wiem. Cały czas się czegoś obawiam, pytanie tylko czego Ale już wiem, że jestem na dobrej drodze, żeby zaakceptować siebie, a niedługo będę jadła co będę chciała i kiedy będę chciała.. Wydaje mi się, że tak będzie. Skoro już teraz jem tyle to wierzę w to, że jeśli będzie trzeba to dam radę więcej. Jutro mam wizytę u ginekologa.. TROCHĘ się boję, oby wszystko poszło dobrze.
A jak u Ciebie z wagą? Tyjesz coś?
I wstawiam swoje COŚ, U/P. Dzisiaj za dużo pieczywa, ale miałam ochotę na chleb i bułki. Jestem trochę zła, bo niezbyt zdrowo :<
I. standardowo to samo - owsianka i tym razem solidna kromka chleba żytniego z konfiturą jabłkową;
II. grahamka (masło, szynka drobiowa, ketchup i warzywa);
III. zupa jarzynowa zabielana (kalafior, brukselka, ziemniaki, fasolka szparagowa, groszek, marchewka, pietruszka + przyprawy);
9 przysmażonych na maśle pierogów z twarogiem - polane dwoma łyżkami jogurtu nat. i posypane cynamonem;
d: ekler z kremem x2 (mało kremu i były strasznie lekkie, nie miały chyba nawet 20gram..)
IV. przytostowana bułka pszenna posmarowana pastą bananową; małe jabłko;
V. grahamka; kromka chleba żytniego (masło, polędwica sopocka, ketchup, warzywa, szczypiorek); herbata bez cukru
w międzyczasie 5 kostek czekolady
Hm, coś dużo dzisiaj zjadłam..
Edytowane przez catelyn95
Czas edycji: 2014-10-21 o 22:47
|
|
|