2003-07-18, 21:07
|
|
BAN stały
|
La Roche Posay, Unifiance, Color Correcting Concealer (korektor)
dziewczątka kochane ,głównie te które używają tego korektorka . Mam pytanka , a mianowicie : czy rzeczywiście ten korektorek jest dobry do maskowania cieni pod oczkami ? używałam już wielu korektorów , jednego w sztyfcie (byl tragiczny ) kilku w płynie z aplikatorkiem ,ale niestety żadnen nie maskował cieni ... jedynie odrobinke je rozjaśniał ( a właściwie to nie musialam ich używać ,bo efekt po użyciu byl podobny jak i przed ) "Podkówki" ( nie wiem czy dobrze to nazwałam) pod oczkami mam od dziecka ,maja ciemny kolorek ,to nie sa takie typowe ,niewielkie cienie pod oczami...to jest masakra hihihi a wiec jesli mozecie cos powiedziec o tym korektorku to bede wdzieczna. Czy nie wałkuje się pod oczkami ? czy wchodzi w zmarszczki ? podobno ma kolorek zółty ? czy po jego użyciu wtapia sie w skóre i zmienia barwę na taką jaki jest kolor skóry czy zostaje żółty i trzeba go zamaskować podkładem ? i czy się nie ściera ,bo ja korektorów używałam na podkład ,bo innaczej to wogóle mi się ścierały ... i czy jeśli użyje dobrze kryjącego podkładu ,no kolorstay revlon to czy i tak się nie zetrze cmokaski dla was
|
|
|