Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-22, 10:16   #1749
MassieDran
Zakorzenienie

Dot.: Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
Oj tam Mass Z tym ślubem na miejscu to już było przegięcie ale żeby zorganizować takie zaręczyny facet musiał się nieźle postarać. Ja bym wolała to niż żeby zabrał mnie do restauracji i schował pierścionek w cieście

Kanapki z kokosem . Zupełnie go nie czuć, mam bezzapachowy i nawet tak nie można dostrzec różnicy. Bułka nie jest sucha i o to chodzi. Dziś też jadłam i mogę przy nim zostać
Jeśli mamy tylko takie dwie opcje do wyboru to mój niech mi sie lepiej nie oświadcza

Oooo widzisz Muszę tylko pamiętać, by jutro zabrać kokosa do pracy Bo w domu to zazwyczaj i tak nie jem pieczywa

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Fela a sotsowałaś już tą POMADĘ? Cały czas mi ona w głowie siedzi i mam ochotę ją kupić (ale tak jak to słusznie zauważyła Stokroteńka - po wypłacie )

MassieDran jest offline Zgłoś do moderatora